Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Design Only katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker i Din stad

Intressant att veta om Design Only ...

Design Only är en återförsäljare som säljer kläder för kvinnor och män

Lär känna Design Only

Att få vara en viktig del av deras kunders garderob har alltid varit Design Onlys högsta önskan och är en stor drivkraft och motivationskälla hos dem på D.O. Design Only. Detta innebär att de ständigt strävar efter att förbättras och utvecklas för att bli Sveriges mest omtyckta multibrandbutiker.

Genom att alltid erbjuda en hög servicegrad där glädje och generositet genomsyras i allt de gör samtidigt som de noggrant och omsorgsfullt väljer ut sina varumärken är de övertygade om att alltid erbjuda kunden en upplevelse utöver det vanliga.

Butikens öppettider är vardagliga och finns på flera olika platser i Sverige. exempelvis finns de på platser så som Varberg, Örebro, Helsingborg och Kungsbacka. På hemsidan design-only.se är det alltid öppet, och här kan du finna hela deras sortiment. Dessutom finner du här kampanjer, nyheter och erbjudanden.

Design Onlys bakgrund

De öppnade sin första butik på Fredsgatan i Göteborg 2004 och har sedan dess expanderat till att idag bestå av flera butiker runtom i Sverige och en E-handel. Alla deras butiker har utvecklat sin egna unika känsla där variation i sortimentet förekommer – men trots detta finns alltid en enhetlig D.O.

Design Onlys kundklubb

Members Only är kundklubben för dig som vill ha det lilla extra. Som medlem i deras kundklubb får du ännu mer mode med deras bonusprogram, exklusiva erbjudanden, rabatter, evenemang och inspiration – bara för medlemmar.

I Members Only får du poäng på varje krona du handlar för. När du samlat ihop tillräckligt många poäng får du en värdecheck att handla för i ders fysiska butiker. Och det bästa av allt – ju mer du handlar för, desto mer får du i bonus. 
Nu får du även 100:- rabatt som du kan utnyttja vid ditt nästa köp, både online och i butik.

Fler erbjudanden från Kläder, Skor och Accessoarer