Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Design Only.

Letar du efter de bästa Design Only-erbjudandena?

Om du letar efter de största Design Only-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Design Only eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Design Only och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren InWear "Mid season sale , hasta 40 % dcto ." giltig från från 12/4 till till 29/4.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

Design Only, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Design Only är en återförsäljare som säljer kläder för kvinnor och män

Lär känna Design Only

Att få vara en viktig del av deras kunders garderob har alltid varit Design Onlys högsta önskan och är en stor drivkraft och motivationskälla hos dem på D.O. Design Only. Detta innebär att de ständigt strävar efter att förbättras och utvecklas för att bli Sveriges mest omtyckta multibrandbutiker.

Genom att alltid erbjuda en hög servicegrad där glädje och generositet genomsyras i allt de gör samtidigt som de noggrant och omsorgsfullt väljer ut sina varumärken är de övertygade om att alltid erbjuda kunden en upplevelse utöver det vanliga.

Butikens öppettider är vardagliga och finns på flera olika platser i Sverige. exempelvis finns de på platser så som Varberg, Örebro, Helsingborg och Kungsbacka. På hemsidan design-only.se är det alltid öppet, och här kan du finna hela deras sortiment. Dessutom finner du här kampanjer, nyheter och erbjudanden.

Design Onlys bakgrund

De öppnade sin första butik på Fredsgatan i Göteborg 2004 och har sedan dess expanderat till att idag bestå av flera butiker runtom i Sverige och en E-handel. Alla deras butiker har utvecklat sin egna unika känsla där variation i sortimentet förekommer – men trots detta finns alltid en enhetlig D.O.

Design Onlys kundklubb

Members Only är kundklubben för dig som vill ha det lilla extra. Som medlem i deras kundklubb får du ännu mer mode med deras bonusprogram, exklusiva erbjudanden, rabatter, evenemang och inspiration – bara för medlemmar.

I Members Only får du poäng på varje krona du handlar för. När du samlat ihop tillräckligt många poäng får du en värdecheck att handla för i ders fysiska butiker. Och det bästa av allt – ju mer du handlar för, desto mer får du i bonus. 
Nu får du även 100:- rabatt som du kan utnyttja vid ditt nästa köp, både online och i butik.