Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Deichmann.

Letar du efter de bästa Deichmann-erbjudandena?

Om du letar efter de största Deichmann-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Deichmann eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Deichmann och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Women'Secret "Summer promo hasta -50% !" giltig från från 23/5 till till 10/7.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Cassels
  • Logo Lager 157
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo New Yorker
  • Logo Lindex

Deichmann, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Deichmann är ett tyskt företag som säljer skor och tillbehör för män, kvinnor och barn. Företaget är Europas största skokedja.

Lär känna Diechmann

Deichmann är Europas ledande skokedja och har funnits sedan början av 1900-talet. Deichmanns skor har ett väldigt brett sortiment som passar för hela familjen till låga priser, och kedjan säljer skor från flera olika varumärken som till exempel Disney och Puma.

Deichmanns öppettider är varierande beroende på vilken butik du besöker. I Sverige finns det runt ett flertal butiker, och några av dem finns på platser så som exempelvis i StockholmGöteborg och Malmö.

På social medier och på den globala hemsidan deichmann.com kan du följa aktuella erbjudanden och kampanjer, samt ta del av Deichmanns rea och nyheter. Deichmann online shop erbjuder beställningar med gratis frakt och fria returer.

I sortimentet finns skor, accessoarer och tillbehör från flera olika märken. Deichmann säljer sportskor, finskor, vardagliga skor och bekväma skor. Några av varumärkena är Adidas, Borelli, Asics, FILA, m.fl.

Diechmanns bakgrund

Företaget grundades 1913 av Heinrich och Julie Deichmann.

Deichmann har fler än 36 000 medarbetare världen över 3 500 butiker i 36 länder.

Deichmann gör mycket för välgörande ändamål och en del av vinsten går till olika fonder för hjälp till tredje världen. Se mer på hemsidan för information om butiker, produkter samt kontakt med Deichmanns kundservice.

Diechmann anser att företagen måste tjäna människorna

Deichmanns företagsfilosofi lyder: ”Företaget måste tjäna människorna”. Det är också ägarfamiljens och företagsledningens önskan att detta motto ska genomsyra företagets verksamhet och beslutsprocesser.

De anser att företaget är till för människorna och inte tvärtom. Vinst och tillväxt är inget självändamål. Det är däremot till hjälp för att skapa ett välmående företag och för att kunna säkra arbetsplatser. Detta görs möjligt genom god kundorientering och genom kvalificerade och motiverade medarbetare. I kontakten med sina leverantörer värdesätter de ärlighet och partnerskap, och – när det behövs – kräver de också förbättringar av arbetsvillkoren.