Intressant att veta om Daniel Wellington ...

Daniel Wellington erbjuder en mängd olika typer av klockor för både män och kvinnor, från det egna varumärket

Lär känna Daniel Wellington

Daniel Wellington står för stilrena klockor och tidlös design, passande för varje tillfälle. Oavsett om du är bjuden till en finare tillställning, ska spela en tennismatch eller njuta av en solig dag på stranden så är en Daniel Wellington-klocka ditt perfekta komplement för alla tillfällen.

Alla urtavlor är speciellt formgivna och framtagna för att de ska matcha med de tunna NATO- och läderbanden. Det är också deras utbytbara band som gör varje klocka unik alla dagar i veckan.

Deras produkter säljs via återförsäljare, men även via deras hemsida danielwellington.com där du kan finna nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Daniel Wellingtons bakgrund

Ett slumpartat möte på andra sidan jordklotet gav upphov till hela idén till Daniel Wellington. Under den här resan lärde deras grundare Filip Tysander känna en spännande brittisk gentleman med en oklanderlig och lättsam stil. Den brittiske mannen tyckte speciellt om att matcha sina vintageklockor med gamla slitna NATO-band. Vad han hette? Daniel Wellington.

Daniel Wellington AB är en svensk urtillverkare som grundades 2011 av Filip Tysander. Daniel Wellington säljer egendesignade klockor. Företaget sålde till en början endast online och genom återförsäljare men började etablera sig med butiker under 2017.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker online

TIENDEO uses cookies to offer its services, personalize ads and analyze traffic. You can adjust your privacy controls whenever you want in the settings.