Tiendeo official website

Erbjudanden Dagmar

Mer än en månad

  Erbjudanden av Dagmar

  Letar du efter de bästa Dagmar-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Dagmar-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Dagmar eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Dagmar on Tiendeo. Bläddra i den senaste Dagmar-katalogen "Erbjudanden Dagmar" giltig från från 24/4 till till 24/4 och börja spara pengar nu!

  Hitta Dagmar kataloger i din stad

  Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Deichmann
  • Logo Monroe World
  • Logo Henri Lloyd
  • Logo Piquadro
  • Logo Signal
  • Logo Edblad

  Dagmar, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Dagmar är en svensk kedja som skapar och erbjuder kläder för kvinnor, men även konst

  Lär känna Dagmar

  House of Dagmar är ett svenskt modemärke som grundades 2005 av tre systrar, Karin Söderlind, Kristina Tjäder och Sofia Wallenstam som bestämde sig för att hämta arvet efter sin avlidne mormor; Dagmar.

  Hon var skräddare och modell av självförtroende med en extraordinär känsla av hantverk och stil. Inte bara bär hennes namn varumärket idag, hennes känsla av kvalitet och ambition att skapa högkvalitativt och tidlöst mode lever fortfarande mycket.

  Med inrättandet av House of Dagmar utropade de tre hållbarhetspelare; hög kvalitet i deras tyger, hög kvalitet i deras produktionsprocesser och hög kvalitet i deras konstruktioner. De bestämde sig för att skapa hållbara och samtida mönster som skulle hålla i många år. Hälften av deras första kollektion var tillverkad av merceriserad bomull, ett slitstarkt och långvarigt material. En del har och bär fortfarande sina koftor från den första kollektionen, vilket visar vikten av god vård och hög kvalitet.

  Butiken har vardagliga öpettider och finns på flera platser i Stockholm. Via hemsidan houseofdagmar.com kan du finna mer information, nyheter och erbjudanden.

  Dagmars bakgrund

  House of Dagmar är ett svenskt modemärke som grundades 2005.