Hitta Dagmar i Din stad

Intressant att veta om Dagmar ...

Dagmar är en svensk kedja som skapar och erbjuder kläder för kvinnor, men även konst

Lär känna Dagmar

House of Dagmar är ett svenskt modemärke som grundades 2005 av tre systrar, Karin Söderlind, Kristina Tjäder och Sofia Wallenstam som bestämde sig för att hämta arvet efter sin avlidne mormor; Dagmar.

Hon var skräddare och modell av självförtroende med en extraordinär känsla av hantverk och stil. Inte bara bär hennes namn varumärket idag, hennes känsla av kvalitet och ambition att skapa högkvalitativt och tidlöst mode lever fortfarande mycket.

Med inrättandet av House of Dagmar utropade de tre hållbarhetspelare; hög kvalitet i deras tyger, hög kvalitet i deras produktionsprocesser och hög kvalitet i deras konstruktioner. De bestämde sig för att skapa hållbara och samtida mönster som skulle hålla i många år. Hälften av deras första kollektion var tillverkad av merceriserad bomull, ett slitstarkt och långvarigt material. En del har och bär fortfarande sina koftor från den första kollektionen, vilket visar vikten av god vård och hög kvalitet.

Butiken har vardagliga öpettider och finns på flera platser i Stockholm. Via hemsidan houseofdagmar.com kan du finna mer information, nyheter och erbjudanden.

Dagmars bakgrund

House of Dagmar är ett svenskt modemärke som grundades 2005.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker i Din stad

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO uses cookies to offer its services, personalize ads and analyze traffic. You can adjust your privacy controls whenever you want in the settings.