Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Cykloteket.

Letar du efter de bästa Cykloteket-erbjudandena?

Om du letar efter de största Cykloteket-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Cykloteket eller andra butiker i kategorin Sport i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Cykloteket och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Sport, till exempel broschyren Erlandsons Brygga "Vårpriser 2024 !" giltig från från 4/4 till till 1/5.

Andra Sport-kataloger

  • Logo Stadium
  • Logo XXL
  • Logo Intersport
  • Logo Peak Performance
  • Logo Skechers
  • Logo Björn Borg

Cykloteket, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Hos Cykloteket kan du köpa cykel för alla tillfällen

Lär känna Cykloteket

Inne i butiken har de en stor cykelverkstad med av dem utbildade mekaniker som är redo att hjälpa dig med din cykel, vare sig du vill laga punktering, serva din dämpare eller få hjälp med växeljustering. För att vara säker på att de ska kunna serva din cykel när du vill är det bäst att du bokar tid i deras cykelverkstad den dag som passar dig bäst.

På Cykloteket i Bromma Blocks har de även personal som är utbildad i Bikefitting. Det är en tjänst som du kan köpa av dem för att få ut mer av din cykling. Då går de igenom hur just du fungerar, allt ifrån din rörlighet till hur din kropp ser ut, och anpassar sedan din cykel utifrån det. Detta resulterar oftast i att du sitter bekvämare, kan cykla snabbare/längre och får ut mer effekt i varje tramptag.

Cykloteket finns på flera platser runtomkring i Stockholm, men även i Västerås.  Men du kan även handla via deras hemsida cykloteket.se där du hittar nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Cyklotekets bakgrund

Cykloteket har funnits i Sverige i flera år.