Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från CykelCity.

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste CykelCity katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Sport

Privacy Policy

Andra Sport-butiker i din stad

CykelCity, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

CykelCity är en svensk cykelbutik där cyklister handlar

Lär känna CykelCity

Skall du köpa cykel för träning och tävling så är det till CykelCity du skall vända dig. Racer, gravel, triathlon och MTB! CykelCity i Stockholm är Sveriges ledande och bästa cykelbutik. Deras butik ligger på Folkungagatan 126 i Stockholm och här har de ca 600 kvm med en stor fin cykelavdelning, klädavdelning, bikefit-hörna och fullutrustad verkstad. De är en mycket personlig cykelaffär med hög servicegrad och alla som jobbar här är själva cyklister med stor passion, erfarenhet och kunskap om cykling och dess produkter. Cykelaffären ligger på Södermalm med bra möjligheter till parkering.

Förutom butiken, som har vardagliga öppettider finns också deras hemsida cykelcity.se där du kan handla från hela deras sortiment, oavett var du är. Dessutom hittar du här nyheter, erbjudanden och kampanjer. DE har alltid samma pris oavsett om du väljer att handla online i deras webshop på nätet eller i deras affär på Söder Stockholm.

CykelCitys bakgrund

Det startade i Lund 1982 då två bröder, Anderz "Picco" och Håkan Persson startade Cykel City. Med hårt arbete och god kännedom om branschen kunde man inom några år öppna även i Stockholm och Göteborg.

Fler erbjudanden från Sport

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor