Hitta CykelCity i Din stad

Intressant att veta om CykelCity ...

CykelCity är en svensk cykelbutik där cyklister handlar

Lär känna CykelCity

Skall du köpa cykel för träning och tävling så är det till CykelCity du skall vända dig. Racer, gravel, triathlon och MTB! CykelCity i Stockholm är Sveriges ledande och bästa cykelbutik. Deras butik ligger på Folkungagatan 126 i Stockholm och här har de ca 600 kvm med en stor fin cykelavdelning, klädavdelning, bikefit-hörna och fullutrustad verkstad. De är en mycket personlig cykelaffär med hög servicegrad och alla som jobbar här är själva cyklister med stor passion, erfarenhet och kunskap om cykling och dess produkter. Cykelaffären ligger på Södermalm med bra möjligheter till parkering.

Förutom butiken, som har vardagliga öppettider finns också deras hemsida cykelcity.se där du kan handla från hela deras sortiment, oavett var du är. Dessutom hittar du här nyheter, erbjudanden och kampanjer. DE har alltid samma pris oavsett om du väljer att handla online i deras webshop på nätet eller i deras affär på Söder Stockholm.

CykelCitys bakgrund

Det startade i Lund 1982 då två bröder, Anderz "Picco" och Håkan Persson startade Cykel City. Med hårt arbete och god kännedom om branschen kunde man inom några år öppna även i Stockholm och Göteborg.

Andra Sport-butiker i Din stad

Fler erbjudanden från Sport

TIENDEO uses cookies to offer its services, personalize ads and analyze traffic. You can adjust your privacy controls whenever you want in the settings.