Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från CykelCity.

Letar du efter de bästa CykelCity-erbjudandena?

Om du letar efter de största CykelCity-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från CykelCity eller andra butiker i kategorin Sport i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från CykelCity och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Sport, till exempel broschyren Vartex "Vartex moto collection 2024 !" giltig från från 7/5 till till 31/12.

Andra Sport-kataloger

  • Logo Skechers
  • Logo Stadium Outlet
  • Logo Intersport
  • Logo XXL
  • Logo Stadium
  • Logo Decathlon

CykelCity, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

CykelCity är en svensk cykelbutik där cyklister handlar

Lär känna CykelCity

Skall du köpa cykel för träning och tävling så är det till CykelCity du skall vända dig. Racer, gravel, triathlon och MTB! CykelCity i Stockholm är Sveriges ledande och bästa cykelbutik. Deras butik ligger på Folkungagatan 126 i Stockholm och här har de ca 600 kvm med en stor fin cykelavdelning, klädavdelning, bikefit-hörna och fullutrustad verkstad. De är en mycket personlig cykelaffär med hög servicegrad och alla som jobbar här är själva cyklister med stor passion, erfarenhet och kunskap om cykling och dess produkter. Cykelaffären ligger på Södermalm med bra möjligheter till parkering.

Förutom butiken, som har vardagliga öppettider finns också deras hemsida cykelcity.se där du kan handla från hela deras sortiment, oavett var du är. Dessutom hittar du här nyheter, erbjudanden och kampanjer. DE har alltid samma pris oavsett om du väljer att handla online i deras webshop på nätet eller i deras affär på Söder Stockholm.

CykelCitys bakgrund

Det startade i Lund 1982 då två bröder, Anderz "Picco" och Håkan Persson startade Cykel City. Med hårt arbete och god kännedom om branschen kunde man inom några år öppna även i Stockholm och Göteborg.