Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Crocs.

Letar du efter de bästa Crocs-erbjudandena?

Om du letar efter de största Crocs-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Crocs eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Crocs och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Lär & Lek "Lär & Lek giveaway ." giltig från från 1/2 till till 4/4.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

Crocs, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Crocs är ett skomärke som säljer skor.

Lär känna Crocs

Crocs bryr sig om din bekvämlighet, och därför anser de att just bekvämlighet är det viktigaste när det kommer till val av skor. I Sverige finns inga butiker, och deras hemsida riktar sig inte heller till den svenska marknaden. Dock finns det återförsäljare som säljer deras pordukter över hela landet. Dessa finns i de flesta städer så som exempelvis i Söderhamn, Falkenberg, Visby, Norrköping och Boden. Det går även att hitta mer information om Crocs och deras arbete på deras hemsida crocs.eu. De tillverkar skor i ett skumgummimaterial och är i Sverige mer känd som Foppatofflor efter hockeyspelaren Peter Forsberg som använde dessa.

Crocs bakgrund

Crocs är ett amerikanskt företag, grundat 2002 i Boulder, Colorado, som tillverkar skor i materialet Croslite (ett "skumgummi" gjort av etylenvinylaceta. Crocs-modellen Cayman importerades till Sverige av företaget Forspro som drivs av Peter Forsberg, och därför används namnet Foppatofflor i Sverige.

Crocs tar ansvar

Crocs gick med i Boulder County Open Space's Partnership Program 2017. Av de tre nivåerna av partnerskap är de en alpin partner, vilket innebär att de är en av de volontärgrupper som utför konstruktions- och underhållsarbete på spår i Colorado minst en gång per år. Den 31 augusti 2017 och den 17 maj 2018 samlades volontärer från Crocs på Heil Valley Ranch, som ligger bara några kilometer från Crocs huvudkontor, för att hjälpa till att skära nya stigar i hela tomten. Under de två dagarna grävde de 450 fot spår för blandad användning, som används för promenader, vandring, cykling och ridning. Ranchen är över 6000 hektar stor, har över 16 mil spår och samlar över 90 000 besök per år.