New Arrivals

Mer än en månad
Öppna katalog

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste COS katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Kläder, Skor och Accessoarer

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker i din stad

COS, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

COS är en modevarubutik som finns online med en rad olika kläder.

Lär känna COS

COS är en modevarubutik som finns online med en rad olika kläder. Här finns kläder för både män, kvinnor och barn. Exempelvis finns här jackor, klänningar, jeans och tröjor. COS är en svensk modebutikkedja och är egentligen ett dotterbolag till H&M som dock säljer lite mer exklusivare kläder än H&M i sig. Du kommer åt butiken via hemsidan cosstores.com. utöver detta finns butiken även i Stockholm som en fysisk butik. Utöver Stockholm finns även butiken i Gölteborg och i Malmö. Öppettiderna är normala runt cirka tiderna 10:00-19:00. Så därmed är det lätt för dig som befinner dig i någo av dessa städerna att komma in och prova vad som passar just dig.

De riktar in sig både på kvinnor, barn och män, med ett brett sortiment. Här finns varor som exempelvis jackor, jeans, kjolar, accesoarer, handväskor, koftor, och underkläder.

COS bakgrund

COS öppnade sin första butik 2011 i Stockholm. Samma år öppnade de upp sin hemsida med egna onlinebutik så att alla kan komma åt deras sortiment, oavsett var du håller till.

COS fokuserar på klädernas hållbarhet

Sedan starten har COS designers alltid satt livslängden först. De föredrar bestående stil framför övergående trender. Varje bit ska ha en lång livslängd. Du ska kunna ha kläderna om tio år framöver.

Köp bättre, håll evigt - det här är vårt hopp.

COS kombinerar denna metod för design med fokus på hållbara tyger och materialinnovation. Det finns inte en lösning på de frågor som denna bransch och vår planet står inför - det finns många. Vissa är enkla, de flesta är komplexa. COS hållbarhetsteam arbetar hårt varje dag för att hitta dem.

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor