Hitta COS i Din stad

Intressant att veta om COS ...

COS är en modevarubutik som finns online med en rad olika kläder.

Lär känna COS

COS är en modevarubutik som finns online med en rad olika kläder. Här finns kläder för både män, kvinnor och barn. Exempelvis finns här jackor, klänningar, jeans och tröjor. COS är en svensk modebutikkedja och är egentligen ett dotterbolag till H&M som dock säljer lite mer exklusivare kläder än H&M i sig. Du kommer åt butiken via hemsidan cosstores.com. utöver detta finns butiken även i Stockholm som en fysisk butik. Utöver Stockholm finns även butiken i Gölteborg och i Malmö. Öppettiderna är normala runt cirka tiderna 10:00-19:00. Så därmed är det lätt för dig som befinner dig i någo av dessa städerna att komma in och prova vad som passar just dig.

De riktar in sig både på kvinnor, barn och män, med ett brett sortiment. Här finns varor som exempelvis jackor, jeans, kjolar, accesoarer, handväskor, koftor, och underkläder.

COS bakgrund

COS öppnade sin första butik 2011 i Stockholm. Samma år öppnade de upp sin hemsida med egna onlinebutik så att alla kan komma åt deras sortiment, oavsett var du håller till.

COS fokuserar på klädernas hållbarhet

Sedan starten har COS designers alltid satt livslängden först. De föredrar bestående stil framför övergående trender. Varje bit ska ha en lång livslängd. Du ska kunna ha kläderna om tio år framöver.

Köp bättre, håll evigt - det här är vårt hopp.

COS kombinerar denna metod för design med fokus på hållbara tyger och materialinnovation. Det finns inte en lösning på de frågor som denna bransch och vår planet står inför - det finns många. Vissa är enkla, de flesta är komplexa. COS hållbarhetsteam arbetar hårt varje dag för att hitta dem.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker i Din stad

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO uses cookies to offer its services, personalize ads and analyze traffic. You can adjust your privacy controls whenever you want in the settings.