Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Cortefiel.

Letar du efter de bästa Cortefiel-erbjudandena?

Om du letar efter de största Cortefiel-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Cortefiel eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Cortefiel och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Guldfynd "Guldfyndsa Vinter /Vår !" giltig från från 15/4 till till 31/8.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Cassels
  • Logo Lager 157
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo New Yorker
  • Logo Lindex

Cortefiel, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Cortefiel är en klädbutikskedja som erbjuder kläder från det egna märken för kvinnor och män i åldern 35-45

Lär känna Cortefiel

Njut av de senaste trenderna inom damkläder. Få inspiration med de senaste stilarna, designade exklusivt för dig. Kjolar, klänningar, tröjor, kavajer, skjortor, jeans. Eller njut av de senaste trenderna inom herrkläder. Få inspiration med de senaste stilarna, designade exklusivt för dig. Blazers, skjortor, byxor, kostymer och jeans. Du väljer!

Det som för oss alla  samman är ett leende, en blick, en gest, den tid som vi har varit utan att ha sett varandra. Lusten att må bra. Säsongen börjar med en ny kollektion som kombinerar innovation, mångsidighet och hållbarhet, som tänker på vad som passar dig bäst.

I Sverige finns inga fysiska butiker, men via den globala hemsidan cortefiel.com där du kan finna hela deras sortiment, men även nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Cortefiels bakgrund

Cortefiel är det ursprungliga varumärket Tendam. Skapad 1945 riktar det sig till män och kvinnor i åldrarna 35 till 45 med en ungdomlig syn på livet och ett öppet sinne.

Genom sina kollektioner bjuder varumärket in sin lojala kundbas, byggd över femtio år, för att upptäcka ett modealternativ som erbjuder kvalitet och fantastiska stilar. Cortefiel erbjuder det senaste utseendet och komforten för människor som ser världen genom dagens ögon.