Reklam

Nyheter | Dam

23 dagar kvar

Letar du efter de bästa Cortefiel-erbjudandena?

Om du letar efter de största Cortefiel-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Cortefiel eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Det finns för närvarande 2 Cortefiel-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Cortefiel-katalogen "Nyheter | Dam" giltig från 28/10/2022 till 29/12/2022 och börja spara pengar nu!

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker

Cortefiel, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Cortefiel är en klädbutikskedja som erbjuder kläder från det egna märken för kvinnor och män i åldern 35-45

Lär känna Cortefiel

Njut av de senaste trenderna inom damkläder. Få inspiration med de senaste stilarna, designade exklusivt för dig. Kjolar, klänningar, tröjor, kavajer, skjortor, jeans. Eller njut av de senaste trenderna inom herrkläder. Få inspiration med de senaste stilarna, designade exklusivt för dig. Blazers, skjortor, byxor, kostymer och jeans. Du väljer!

Det som för oss alla  samman är ett leende, en blick, en gest, den tid som vi har varit utan att ha sett varandra. Lusten att må bra. Säsongen börjar med en ny kollektion som kombinerar innovation, mångsidighet och hållbarhet, som tänker på vad som passar dig bäst.

I Sverige finns inga fysiska butiker, men via den globala hemsidan cortefiel.com där du kan finna hela deras sortiment, men även nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Cortefiels bakgrund

Cortefiel är det ursprungliga varumärket Tendam. Skapad 1945 riktar det sig till män och kvinnor i åldrarna 35 till 45 med en ungdomlig syn på livet och ett öppet sinne.

Genom sina kollektioner bjuder varumärket in sin lojala kundbas, byggd över femtio år, för att upptäcka ett modealternativ som erbjuder kvalitet och fantastiska stilar. Cortefiel erbjuder det senaste utseendet och komforten för människor som ser världen genom dagens ögon.

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Cortefiel katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Kläder, Skor och Accessoarer

Privacy Policy

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona