Hitta Change i Din stad

Intressant att veta om Change ...

Change säljer underkläder för kvinnor via butik och hemsida.

Lär känna Change

Hos Change Lingerie respekterar de din naturliga skönhet. Det är därför deras underkläder inte dikterar hur din kropp ska se ut, eller lovar dig ett heltnytt jag. Vad de gör istället är att erbjuda en mängd olika modeller och designs, med en passform som känns helt rätt. Det handlar om att känna sig vacker. Så var inte rädd för att uttrycka dig själv och att utforska de olika aspekterna av din kvinnlighet. De tre märkena Change, Charade och The Intimate framställdes av danska designers, och de unika stilarna låter kvinnor matcha sin egen personlighet och livsstil. De tre märkena har sin arbetade design och perfekta passform gemensamt, och de passar kvinnor i alla storlekar. Butiken har vardagliga öppettider och finns exempelvis på platser så som Sundsvall, Kungsbacka, Stockholm och Kalmar. Via hemsidan change.com är det alltid öppet och här går det även finna erbjudanden, rea, nyheter och andra fördelar.

Changes bakgrund

Historien om Change är den om en ung entreprenör, Claus Walther Jensen och underklädesdesignern Lissi Lid, år 1997. Genom att sammanväva Lissis 35 år av erfarenhet inom underklädesdesign, och Claus fabriker i Kina skapades ett unikt koncept med prisvärda underkläder i hög kvalitet.

Bli medlem i Club Change

Som medlem får du ta del av många fantastiska förmåner och erbjudanden, så som rabbater, inbjudningar tillexlusiva event och inspirerande nyhetsbrev. Medlemskap i Club CHANGE är gratis. Du blir medlem genom att fylla i ett registreringsformulär i en av deras butiker eller på webben. Om du gör detta i butik får du ett medlemskort på en gång, men om du blir medlem på webben så får du ditt medlemskort med din första order. Det är gratis att vara medlem i Club Change, men du måste vara minst 16 år för att vara det. Medlemsskapskortet är inte ett betal- eller kreditkort. Medlemsskapskortet ger dig endast tillgång till rabatter och erbjudanden.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker i Din stad

Fler erbjudanden från Kläder, Skor och Accessoarer

TIENDEO uses cookies to offer its services, personalize ads and analyze traffic. You can adjust your privacy controls whenever you want in the settings.