Tiendeo official website

-40% rabatt !

5 dagar kvar

  Letar du efter de bästa Change-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Change-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Change eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Change on Tiendeo. Bläddra i den senaste Change-katalogen "-40% rabatt !" giltig från från 23/5 till till 31/5 och börja spara pengar nu!

  Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Deichmann
  • Logo Monroe World
  • Logo Henri Lloyd
  • Logo Piquadro
  • Logo Signal
  • Logo Edblad

  Change, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Change säljer underkläder för kvinnor via butik och hemsida.

  Lär känna Change

  Hos Change Lingerie respekterar de din naturliga skönhet. Det är därför deras underkläder inte dikterar hur din kropp ska se ut, eller lovar dig ett heltnytt jag. Vad de gör istället är att erbjuda en mängd olika modeller och designs, med en passform som känns helt rätt. Det handlar om att känna sig vacker. Så var inte rädd för att uttrycka dig själv och att utforska de olika aspekterna av din kvinnlighet. De tre märkena Change, Charade och The Intimate framställdes av danska designers, och de unika stilarna låter kvinnor matcha sin egen personlighet och livsstil. De tre märkena har sin arbetade design och perfekta passform gemensamt, och de passar kvinnor i alla storlekar. Butiken har vardagliga öppettider och finns exempelvis på platser så som Sundsvall, Kungsbacka, Stockholm och Kalmar. Via hemsidan change.com är det alltid öppet och här går det även finna erbjudanden, rea, nyheter och andra fördelar.

  Changes bakgrund

  Historien om Change är den om en ung entreprenör, Claus Walther Jensen och underklädesdesignern Lissi Lid, år 1997. Genom att sammanväva Lissis 35 år av erfarenhet inom underklädesdesign, och Claus fabriker i Kina skapades ett unikt koncept med prisvärda underkläder i hög kvalitet.

  Bli medlem i Club Change

  Som medlem får du ta del av många fantastiska förmåner och erbjudanden, så som rabbater, inbjudningar tillexlusiva event och inspirerande nyhetsbrev. Medlemskap i Club CHANGE är gratis. Du blir medlem genom att fylla i ett registreringsformulär i en av deras butiker eller på webben. Om du gör detta i butik får du ett medlemskort på en gång, men om du blir medlem på webben så får du ditt medlemskort med din första order. Det är gratis att vara medlem i Club Change, men du måste vara minst 16 år för att vara det. Medlemsskapskortet är inte ett betal- eller kreditkort. Medlemsskapskortet ger dig endast tillgång till rabatter och erbjudanden.