Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Cellbes.

Letar du efter de bästa Cellbes-erbjudandena?

Om du letar efter de största Cellbes-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Cellbes eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Cellbes och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Jackan "Outlet 50% - 70%!" giltig från från 23/5 till till 4/6.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Deichmann
  • Logo Monroe World
  • Logo Henri Lloyd
  • Logo Piquadro
  • Logo Signal
  • Logo Edblad

Cellbes, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Cellbes erbjuder mode för kvinnor och män där det lättaste sättet att handla är via deras hemsida.

Lär känna Cellbes

Cellbes Säljer kläder och mode för kvinnor och män som gärna vill hitta något som passar just dig. Lättaste sättet att handla från Cellbes är via deras hemsida, men de har även ett flertalet återförsäljare runtomkring i landet. Några av deras återförsäljare är Family House i Järvsö, Schackmatt i Sölvesborg, Nu & idag i Köping, samt Klädbutik Tess i Östersund. Via hemsidan kan du fynda en mängd olika klädesplagg, så som exempelvis jackor, underkläder, jeans och tröjor, men även varor för hemmet så som gardiner.

 

Cellbes bakgrund

Historien om Cellbes börjar 1954. 1954 hade bruttoprisbestämmelserna slopats och många lycksökare, speciellt i och runt Borås, startade postorderföretag. Inte många finns kvar idag men det gör Cellbes. Grundad av Gunvor och Bengt Hultgren. Efter ett halvt sekel bestämde sig familjen Hultgren att sälja sitt livsverk. Både Gunvor och Bengt hade uppnått pensionsåldern och under de senaste åren dragit ner på takten till vanlig fyrtiotimmarsvecka. Haléns Postorder AB köpte Cellbes våren 2004. Cellbes och Halens förvärvades av Consortio Invest AB år 2007 och blev en del av Consortio Fashion Group. Idag finns Cellbes på nio europeiska marknader.

Anmäl dig till Cellbes nyhetsbrev och få en värdecheck

Då Cellbes i första hand är en webbutik så satsar de mycket på flertalet smarta lösningar för dig som vill handla hoss dem. Exempelvis kan du anmäla dig till deras nyhetsbrev och då får du 50 kronor i en värdecheck. Dessutom finns bra kategorier du kan välja att gå in på för att hitta just det du söker. Exempelvis finns kategorierna populära kategorier, veckans fynd där du kan få olika rabatter, exempelvis 50% rea. Du kan här även hitta olika rabattkoder för att spara extra mycket. Dessutom har hemsidan en egen outletsida där allt finns för lite extra billig peng, och här kan du hitta varor så som gardiner, klänningar och mattor.