Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Carlings.

Letar du efter de bästa Carlings-erbjudandena?

Om du letar efter de största Carlings-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Carlings eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Carlings och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Ur&Penn "Outlet upp till 70 % off !" giltig från från 23/5 till till 31/5.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Deichmann
  • Logo Monroe World
  • Logo Henri Lloyd
  • Logo Piquadro
  • Logo Signal
  • Logo Edblad

Carlings, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Carlings är en modekedja, med flera kända märken i sitt sortiment. Carlings är populärt bland unga och finns över hela Norden.

Lär känna Carlings

Carlings är en norsk modekedja som har inriktat sig främst på ungt mode för flickor och pojkar i åldrarna 14 till 25. Carlings säljer kläder nätet och i butiker över hela Norden.

Carlings öppettider är varierande beroende på vilken butik du besöker. I nuläget finns cirka runt ett 100-tal Carlings-butiker i Sverige. Några av dem finns på platser så som exempelvis i StockholmMalmö och Uppsala.

På sociala medier och på carlings.com kan du följa aktuella kampanjer, nyheter och erbjudanden samt ta del av Carlings-rean.

I sortimentet finns kläder och accessoarer, främst jeans och t-shirts från kända märken så som Replay, Levi’sTiger Jeans, Lee och Diesel. Några av produktkategorierna är bland annat Kappor och Jackor, Cardigans, Toppar och T-shirts, Chinos och Byxor.

Carlings bakgrund

Den första butiken öppnade i 1980 i Oslo, och i Sverige har Carlings funnits sedan 1997.

Carlings har ett stort antal anställda och mer än 200 butiker i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

Se mer på hemsidan för information om butiker, produktutbud, erbjudanden och kontakt med Carlings kundservice.

Carlings presentkort

Köp ett presentkort - den perfekta presenten till den du tycker om.
Presentkort kan köpas i alla Carlings butiker eller online på GoGift.se

Presentkort måste tas med till butik. Har du fått ett elektroniskt presentkort (skickat via e-post) behöver du skriva ut detta och ta med det till butikPresentkortet gäller 24 månader från inköpsdatumet. 

Det är också möjligt att använda e-presentkort och fysiska presentkort som betalning i Carlings egna webshop.

Carlings presentkort är giltiga i de länder där de finns representerade, både online och i fysiska butiker. Värdet syns i lokalvaluta och blir omräknat efter dagsaktuell kurs mellan valutorna.