Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Care of Carl.

Letar du efter de bästa Care of Carl-erbjudandena?

Om du letar efter de största Care of Carl-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Care of Carl eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Care of Carl och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Ur&Penn "Outlet upp till 70 % off !" giltig från från 23/5 till till 31/5.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Deichmann
  • Logo Monroe World
  • Logo Henri Lloyd
  • Logo Piquadro
  • Logo Signal
  • Logo Edblad

Care of Carl, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Care of Carl erbjuder märkeskläder för herrar i deras egna onlinebutik

Lär känna Care of Carl

Många har undrat vad namnet Care of Carl kommer ifrån. Likt deras sortiment namngavs företaget med omsorg. Lydelsen ”Care of” sitter djupt förankrad i deras affärsidé. För dem innebär namnet att omsorgsfullt ta hand om sina kunder och de varor som ingår i deras utbud. Personlig service är deras ledord och målet är att omsorg och engagemang ska genomsyra hela företaget.

Och vem är då Carl? Det är kort och gott Carl-Henning Källqvist och Karl Gustaf Rudholm, företagets grundare som båda två har det gemensamma mellannamnet Carl.

Care of Carls utbud utgörs av en omsorgsfullt utvald blandning av såväl välkända och klassiska som moderna varumärken, där hög kvalité är den avgörande faktorn. Sortimentet som fanns vid starten har successivt förgrenat sig och består idag av ett 100-tal varumärken.

Butiken ä en onlinebutik som du finner på hemsidan careofcarl.com där du kan finna hela deras nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Care of Carls bakgrund

Allt började i den västsvenska staden Borås. Henning Källqvist och Gustaf Rudholm hade under en längre tid saknat en butik på Internet med märkeskläder för män av hög kvalité. 2010 öppnades butiken CareOfCarl.com.