Erbjudanden av Care of Carl

Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Care of Carl katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i Din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker online

Intressant att veta om Care of Carl ...

Care of Carl erbjuder märkeskläder för herrar i deras egna onlinebutik

Lär känna Care of Carl

Många har undrat vad namnet Care of Carl kommer ifrån. Likt deras sortiment namngavs företaget med omsorg. Lydelsen ”Care of” sitter djupt förankrad i deras affärsidé. För dem innebär namnet att omsorgsfullt ta hand om sina kunder och de varor som ingår i deras utbud. Personlig service är deras ledord och målet är att omsorg och engagemang ska genomsyra hela företaget.

Och vem är då Carl? Det är kort och gott Carl-Henning Källqvist och Karl Gustaf Rudholm, företagets grundare som båda två har det gemensamma mellannamnet Carl.

Care of Carls utbud utgörs av en omsorgsfullt utvald blandning av såväl välkända och klassiska som moderna varumärken, där hög kvalité är den avgörande faktorn. Sortimentet som fanns vid starten har successivt förgrenat sig och består idag av ett 100-tal varumärken.

Butiken ä en onlinebutik som du finner på hemsidan careofcarl.com där du kan finna hela deras nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Care of Carls bakgrund

Allt började i den västsvenska staden Borås. Henning Källqvist och Gustaf Rudholm hade under en längre tid saknat en butik på Internet med märkeskläder för män av hög kvalité. 2010 öppnades butiken CareOfCarl.com. 

Fler erbjudanden från Kläder, Skor och Accessoarer

  • Utvalda produkter

  • Utvalda märken