Reklam

Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Calzedonia.

Letar du efter de bästa Calzedonia-erbjudandena?

Om du letar efter de största Calzedonia-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Calzedonia eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Calzedonia och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Lager 157 "Merry Christmas" giltig från 28/11/2022 till 06/01/2023.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker

Calzedonia, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Calzedonia är en modekedja som erbjuder den italienska stilen.

Lär känna Calzedonia

Calzedonia är en av Italiens ledande modekedjor och har funnits sedan 80-talet. Calezedonia har ett brett sortiment av det senaste inom mode och säljer produkter från flera välkända och utvalda internationella märken.

Calzedonias öppettider är vardagliga, och i nuläget finns det endaste butiker i och omkring Stockholm.  Det mesta av försäljningen i Sverige sker via e-handel och här kan man beställa ur hela sortimentet.

På sociala medier och på calzedonia.com kan man ta del av aktuella erbjudanden och kampanjer, samt följa Nexts rea och nyheter. Dessutom går det att följa dem via deras instagram och facebook.

I sortimentet finns kläder, skor, accessoarer och simkläder.  Populära produkter är Next klänningar, shorts, skjortor och underkläder.

Calzedonias bakgrund

Calzedonia Group grundades i Vallese di Oppeano i provinsen Verona 1987. Calzedonia grundades av Sandro Veronesi, ursprungligen från Belluno Veronese.

Calzedonias lojalitetskort

"Mitt Calzedonia" är ett lojalitetsprogram som, genom en samling poäng på ett kort som heter "Calzedonia Lover", ger exklusiva fördelar för kortinnehavarna och ger kunden möjligheten att nå 3 olika nivåer genom att samla poäng genom köp både i deras butiker och online (efter inloggning på ditt konto). Genom detta får du exklusiva erbjudanden och nyheter. Lojalitetsprogrammet ger rätt till ett virtuellt eller fysiskt kort. Detta kortet kan utfärdas till kunden i pappersform direkt på en deltagande plats i eller i "digital" form genom att gå till webbplatsen www.calzedonia.com.

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Calzedonia katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Kläder, Skor och Accessoarer

Privacy Policy

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona