Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Caliroots.

Letar du efter de bästa Caliroots-erbjudandena?

Om du letar efter de största Caliroots-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Caliroots eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Caliroots och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Lindex "25% on shorts and swimwear !" giltig från från 5/7 till till 25/7.

Hitta Caliroots kataloger i din stad

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Cassels
  • Logo Lager 157
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo New Yorker
  • Logo Lindex

Caliroots, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Caliroots är ett svenskt klädföretag som säljer kläder och accessoarer för män, kvinnor och barn

Lär känna Caliroots

Caliroots kläder är inspirerade av en skön Kalifornien-känsla, och de flesta varumärkena importeras direkt från USA och Japan. Caliroots har Sveriges största sortiment av sneakers och streetwear.

Caliroots öppettider är vardagliga, och i nuläget är det endast Caliroots Stockholm som har fysiska butiker. Den mesta av försäljningen sker via e-handel, och Caliroots erbjuder fri frakt, fria returer samt 30 dagars bytesrätt och öppet köp.

På sociala medier och på caliroots.se kan du följa aktuella erbjudanden och kampanjer, samt ta del av Caliroots rea och nyheter. Caliroots rabattkoder ger dig ännu lägre priser vid beställningar, och följer med olika kampanjer på Internet.

Hos Caliroots hittar du en unik mix av streetwear från flera kända varumärken så som till exempel Nike, Levi’s, Adidas och Vans.

Caliroots bakgrund

Företaget har funnits sedan 2004 och bedriver idag e-handel i över 70 länder. Populära produkter är Caliroots jackor, Caliroots t-shirts och Caliroots sneakers.

Se mer på hemsidan för information om butiker, mode, erbjudanden och kontakt med Caliroots kundtjänst.