Tiendeo official website

Erbjudanden By Malene Birger

Mer än en månad

  Erbjudanden av By Malene Birger

  Letar du efter de bästa By Malene Birger-erbjudandena?

  Om du letar efter de största By Malene Birger-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från By Malene Birger eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Just nu finns det 1 katalog från By Malene Birger on Tiendeo. Bläddra i den senaste By Malene Birger-katalogen "Erbjudanden By Malene Birger" giltig från från 24/4 till till 24/4 och börja spara pengar nu!

  Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Deichmann
  • Logo Monroe World
  • Logo Henri Lloyd
  • Logo Piquadro
  • Logo Signal
  • Logo Edblad

  By Malene Birger, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  By Malene Birger är ett klädmärke som fokuserar på mode för kvinnor

  Lär känna By Malene Birger

  By Malene Birger huvudkontor ligger i en herrgård från 1700-talet i Köpenhamns historiska FrederiksbergDet expansiva 2000 kvadratmeter stora utrymmet är hem för deras universum. Det inkluderar atelier, showroom och managementkontor med utsikt över deras trädgårdar. Vackert inredda och prydda med en samling konstverk, denna inspirerande plats visar konstnärskap och uppmärksamhet på detaljer så nyckeln till deras varumärke.

  Föetaget har inga egna butiker utan säljer hela sitt sortiment via deras hemsida bymalenebirger.com där du kan fynda bland alla deras kläder och accesoarer. Dessutom kan här finna nyheter, erbjudanden och kampanjer.

  By Malene Birgers bakrund

  Grundades 2003, By Malene Birger är ett varumärke som ägnas åt den samtida bohemiska - levererar långvariga investeringsstycken med ett medvetet synsätt. Samlingarna omfattar en eklektisk vision av skandinavisk minimalism och hittar en nisch där raffinerad och förhöjd stil möter frisinnig lätthet. Allt de skapar måste tjäna ett autentiskt syfte i By Malene Birger-kvinnans garderob.

  Designkollektivet By Malene Birger leds av Maja Dixdotter.


  By Malene Birger skapar med omsorg

  Deras mål är att göra långvariga investeringsstycken med ett medvetet tillvägagångssätt. De är dedikerade till både cirkulär design med en helhetssyn på affärer och att skapa en kuraterad garderob för samtida bohem. Made with Care är måttet de använder för att beskriva ett plagg som uppfyller deras interna ansvarsstandarder. En tillverkad med vårdbit måste bestå av minst 51% hållbart eller certifierat material. De strävar efter ett 100% hållbart tänkesätt i allt de gör och deras mål för framtiden är att alla deras delar ska tillverkas med omsorg.