Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste By Malene Birger katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker i Din stad

Intressant att veta om By Malene Birger ...

By Malene Birger är ett klädmärke som fokuserar på mode för kvinnor

Lär känna By Malene Birger

By Malene Birger huvudkontor ligger i en herrgård från 1700-talet i Köpenhamns historiska FrederiksbergDet expansiva 2000 kvadratmeter stora utrymmet är hem för deras universum. Det inkluderar atelier, showroom och managementkontor med utsikt över deras trädgårdar. Vackert inredda och prydda med en samling konstverk, denna inspirerande plats visar konstnärskap och uppmärksamhet på detaljer så nyckeln till deras varumärke.

Föetaget har inga egna butiker utan säljer hela sitt sortiment via deras hemsida bymalenebirger.com där du kan fynda bland alla deras kläder och accesoarer. Dessutom kan här finna nyheter, erbjudanden och kampanjer.

By Malene Birgers bakrund

Grundades 2003, By Malene Birger är ett varumärke som ägnas åt den samtida bohemiska - levererar långvariga investeringsstycken med ett medvetet synsätt. Samlingarna omfattar en eklektisk vision av skandinavisk minimalism och hittar en nisch där raffinerad och förhöjd stil möter frisinnig lätthet. Allt de skapar måste tjäna ett autentiskt syfte i By Malene Birger-kvinnans garderob.

Designkollektivet By Malene Birger leds av Maja Dixdotter.


By Malene Birger skapar med omsorg

Deras mål är att göra långvariga investeringsstycken med ett medvetet tillvägagångssätt. De är dedikerade till både cirkulär design med en helhetssyn på affärer och att skapa en kuraterad garderob för samtida bohem. Made with Care är måttet de använder för att beskriva ett plagg som uppfyller deras interna ansvarsstandarder. En tillverkad med vårdbit måste bestå av minst 51% hållbart eller certifierat material. De strävar efter ett 100% hållbart tänkesätt i allt de gör och deras mål för framtiden är att alla deras delar ska tillverkas med omsorg.