Rea

5 dagar kvar
Öppna katalog

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Bubbleroom katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Kläder, Skor och Accessoarer

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker online

Bubbleroom, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Bubbleroom är perfekt för dig som gillar att handla kläder på nätet! Här hittar du alltifrån exklusiva märken till budgetplagg, och du kan vara säker på att du hittar de allra senaste trenderna.

Lär känna Bubbleroom

Bubbleroom är en svensk modekedja och en av Nordens största onlinebutiker, med verksamhet i hela EU. Storleksmässigt utgör man en av Skandinaviens största onlinebutiker, och man hanterar flera tusen order varje dag. Produkterna skickas från lagret i Borås, och där finns även huvudkontoret.

Framförallt fokuserar Bubbleroom på kläder online, men kedjan har vuxit till att även ha fysiska butiker i Sverige, idag finns nämligen butiker i Stockholm, Göteborg och Malmö, samt planer på att öppna flera butiker

Bubbleroom säljer kläderskor, accessoarer och skönhetsmärken. Butiken har avdelningar både för män och för kvinnor. Till sortimentet hör både välkända märken och Bubblerooms egna märken som Make Way och Chiara Forthi. 

På sociala medier och på hemsidan kan man följa Bubbleroom-rabatter.

 

Bubblerooms bakgrund

Bubbleroom startades 2005 av Svante Tegnér. Till att börja med var det en liten och exklusiv nätbutik för dyra designerkläder. År 2008 påbörjade man dock transformeringen till att bli en bredare och mer interaktiv modesida. År 2008 stod det nya Bubbleroom klart, butiken innefattade nu en shop, ett community, en bloggsida, en bloggportal samt en vintageavdelning.

Sedan dess har expansionen gått fort, Bubbleroom är idag nämligen den snabbast växande modesajten på den svenska marknaden.

Fokus på sociala medier

Förutom att Bubbleroom har en rad framgångsrika bloggar i sin portfolio, tycker man det är viktigt att synas på sociala medier. Bland annat har man en stor närvaro på Instagram, där man också skapar regelbundna tävlingar där man har chans att vinna pengar att handla för. Det kan till exempel handla om att lägga upp en bild på sin senaste Bubbleroom-outfit.

För den som är bloggare, kan det också vara intressant att samarbeta med Bubbleroom. Butiken betalar nämligen för varje kund som bloggaren ger dem – detta genom så kallade afilliate-samarbeten. Det fungerar genom att bloggaren länkar till olika produkter, och därefter tjänar provision på varje köp som kommer från den länken. Bloggaren bestämmer själv vilka produkter hon eller han vill göra reklam för!

Fler erbjudanden från Kläder, Skor och Accessoarer

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor