Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Bruuns Bazaar.

Letar du efter de bästa Bruuns Bazaar-erbjudandena?

Om du letar efter de största Bruuns Bazaar-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Bruuns Bazaar eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Bruuns Bazaar och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Zalando "Zalando reklamblad" giltig från från 20/2 till till 29/2.

Hitta Bruuns Bazaar kataloger i din stad

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

Bruuns Bazaar, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Bruuns Bazaar erbjuder kläder och mode för både kvinnor och män

Lär känna Bruuns Bazar

Nordisk enkelhet och cool komfort är nyckeln till Bruuns Bazars varumärkesvärde. Deras huvudfokus är att designa vackra och unika kläder, använda goda kvaliteter och tillämpa starkt hantverk till en konkurrenskraftig prispunkt. Att fokusera på konsumenten är alfa och omega för dem. De vill väcka positiva känslor och göra shopping på Bruuns Bazaar till en trevlig upplevelse för alla deras konsumenter samtidigt som de levererar prisvärt mode i extraordinära goda kvaliteter.
 
Deras koncept bygger på ett gediget affärsmodell där partnerskap är nyckeln. Bruuns Bazaar's signaturstilar handlar om avslappnad elegans. Nyckelorden är cool komfort och skandinavisk enkelhet.

Bruuns Bazaar var det första varumärket som presenterade det skandinaviska utseendet som vi känner det idag, vilket fick beundran runt om i världen. I januari 1999 gick märket in i den officiella showkalendern i Paris, som det första danska modemärket någonsin. 
 
All försäljning i Sverige sker via deras globala hemsida bruunsbazar.com där du hittar hela sortimentet, nyheter, erbjudanden och kampanjer.
 

Bruuns Bazars bakgrund

Bruuns Bazaar grundades 1994. Ambitionen var att skapa ett modemärke med en stark skandinavisk designtradition.