Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Bric-a-Brac.

Letar du efter de bästa Bric-a-Brac-erbjudandena?

Om du letar efter de största Bric-a-Brac-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Bric-a-Brac eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Bric-a-Brac och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Oscar de la Renta "Oscar de la Renta 2024" giltig från från 2/2 till till 20/4.

Hitta Bric-a-Brac kataloger i din stad

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

Bric-a-Brac, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Bric-Brac är ett svenskt klädmärke som säljer kläder för både kvinnor och män

Lär känna Bric-a-Brac

Bric-a-brac startade som ett litet modeprojekt i Stockholm i början av 1990-talet. Efter mer än 20 år är det idag ett etablerat varumärke med kunder långt bortom den svenska modeområdet.

Tydlig enkelhet, promenader till historiska och teatraliska influenser, tillåter formspråket tolkning och lekfullhet. Kläder för att betona din karaktär och humör, utvecklas till olika personligheter: urban, sakral, blyg, naturskön, romantisk eller fantasifull. Design som står starkt på egen hand, kläder som ska integreras med din identitet. Tidlös, i betydelsen av att bli inspirerad från både då och då, skapa en design som kan ses igen och igen.

Från en liten studiobutik har de utvecklats till ett välkänt kvalitetsmärke med kollektioner av kvinnor, män och barnkläder, inklusive tillbehör som väskor, bälten, hattar och halsdukar.

Butiken har vardagliga öppettider och finns på platser så som Stockholm och Lund. På hemsidan bric-a-brac.se kan du även handla från hela deras sortimen, men även hitta nyheter, erbjudanden och kampanjerFör att minimera trängsel i sina butiker bjuder de på fraktkostnaden inom Sverige på alla webköp.

Bric-Bracs bakgrund

Bric-a-brac grundades 1991 och ägs av de två formgivarna Malin I Engblom och Christina F Wingås.