Tiendeo official website

Erbjudanden Bric-a-Brac

Mer än en månad

  Erbjudanden av Bric-a-Brac

  Letar du efter de bästa Bric-a-Brac-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Bric-a-Brac-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Bric-a-Brac eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Bric-a-Brac on Tiendeo. Bläddra i den senaste Bric-a-Brac-katalogen "Erbjudanden Bric-a-Brac" giltig från från 17/4 till till 17/4 och börja spara pengar nu!

  Hitta Bric-a-Brac kataloger i din stad

  Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Deichmann
  • Logo Monroe World
  • Logo Henri Lloyd
  • Logo Piquadro
  • Logo Signal
  • Logo Edblad

  Bric-a-Brac, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Bric-Brac är ett svenskt klädmärke som säljer kläder för både kvinnor och män

  Lär känna Bric-a-Brac

  Bric-a-brac startade som ett litet modeprojekt i Stockholm i början av 1990-talet. Efter mer än 20 år är det idag ett etablerat varumärke med kunder långt bortom den svenska modeområdet.

  Tydlig enkelhet, promenader till historiska och teatraliska influenser, tillåter formspråket tolkning och lekfullhet. Kläder för att betona din karaktär och humör, utvecklas till olika personligheter: urban, sakral, blyg, naturskön, romantisk eller fantasifull. Design som står starkt på egen hand, kläder som ska integreras med din identitet. Tidlös, i betydelsen av att bli inspirerad från både då och då, skapa en design som kan ses igen och igen.

  Från en liten studiobutik har de utvecklats till ett välkänt kvalitetsmärke med kollektioner av kvinnor, män och barnkläder, inklusive tillbehör som väskor, bälten, hattar och halsdukar.

  Butiken har vardagliga öppettider och finns på platser så som Stockholm och Lund. På hemsidan bric-a-brac.se kan du även handla från hela deras sortimen, men även hitta nyheter, erbjudanden och kampanjerFör att minimera trängsel i sina butiker bjuder de på fraktkostnaden inom Sverige på alla webköp.

  Bric-Bracs bakgrund

  Bric-a-brac grundades 1991 och ägs av de två formgivarna Malin I Engblom och Christina F Wingås.