Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Bric-a-Brac katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i Din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker i Din stad

Intressant att veta om Bric-a-Brac ...

Bric-Brac är ett svenskt klädmärke som säljer kläder för både kvinnor och män

Lär känna Bric-a-Brac

Bric-a-brac startade som ett litet modeprojekt i Stockholm i början av 1990-talet. Efter mer än 20 år är det idag ett etablerat varumärke med kunder långt bortom den svenska modeområdet.

Tydlig enkelhet, promenader till historiska och teatraliska influenser, tillåter formspråket tolkning och lekfullhet. Kläder för att betona din karaktär och humör, utvecklas till olika personligheter: urban, sakral, blyg, naturskön, romantisk eller fantasifull. Design som står starkt på egen hand, kläder som ska integreras med din identitet. Tidlös, i betydelsen av att bli inspirerad från både då och då, skapa en design som kan ses igen och igen.

Från en liten studiobutik har de utvecklats till ett välkänt kvalitetsmärke med kollektioner av kvinnor, män och barnkläder, inklusive tillbehör som väskor, bälten, hattar och halsdukar.

Butiken har vardagliga öppettider och finns på platser så som Stockholm och Lund. På hemsidan bric-a-brac.se kan du även handla från hela deras sortimen, men även hitta nyheter, erbjudanden och kampanjerFör att minimera trängsel i sina butiker bjuder de på fraktkostnaden inom Sverige på alla webköp.

Bric-Bracs bakgrund

Bric-a-brac grundades 1991 och ägs av de två formgivarna Malin I Engblom och Christina F Wingås.