Erbjudanden av Brandtex

Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Brandtex katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i Din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker i Din stad

Intressant att veta om Brandtex ...

Brandtex erbjuder danskt mode med fokus på passform och komfort

Lär känna Brandtex

Elegant, feminint, färgstarkt, passform och komfort! Det här är nyckelorden för designen bakom Brandtex. Den mogna och moderna kvinnans utseende är snygg och tidlös.

Det första temat fokuserar på vackra kombinationer av cayenneröd, benvit och marinblå. Välj de färska ränderna eller en mer grafisk design. Dessutom byxor med diskret ton i tontryck, feminina chiffongblusar, fräscha T-shirts med grafiska motiv och vackra klänningar.

Brandtex kommer också med ett mer feminint färguniversum, med rosa rosa spelar huvudrollen. Den feminina färgen åtföljs av sand, benvit och svart - ofta i grafiska mönster inspirerade av blommor och djurtryck.

Korta, eleganta tweedjackor och feminina dubbelskiktade klänningar är bland Brandtex förväntade bästsäljare, medan Jacquard stickade kläder, koftor och tröjor med knappdetaljer är viktiga artiklar i vårens grundläggande garderob.

Blanda och matcha med Brandtex nya kollektion! Vrid upp eller ner färger, detaljer och mönster så är du redo för både välklädd vardag och de roliga festerna på våren. Butiken har vardagliga öppettider och finns på platser så som Jönköping, Uppsala och Örebro. På hemsidan brandtex.dk finner du deras katalog och mer information.

Brandtex bakgrund

Brandtex grundades 1935 och är därmed ett av Danmarks äldsta och mest erfarna modemärken.

Fler erbjudanden från Kläder, Skor och Accessoarer