Reklam

Nyheter Kollektion

10 dagar kvar

Letar du efter de bästa Brandtex-erbjudandena?

Om du letar efter de största Brandtex-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Brandtex eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Brandtex on Tiendeo. Bläddra i den senaste Brandtex-katalogen "Nyheter Kollektion" giltig från 01/12/2022 till 18/02/2023 och börja spara pengar nu!

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

Brandtex, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Brandtex erbjuder danskt mode med fokus på passform och komfort

Lär känna Brandtex

Elegant, feminint, färgstarkt, passform och komfort! Det här är nyckelorden för designen bakom Brandtex. Den mogna och moderna kvinnans utseende är snygg och tidlös.

Det första temat fokuserar på vackra kombinationer av cayenneröd, benvit och marinblå. Välj de färska ränderna eller en mer grafisk design. Dessutom byxor med diskret ton i tontryck, feminina chiffongblusar, fräscha T-shirts med grafiska motiv och vackra klänningar.

Brandtex kommer också med ett mer feminint färguniversum, med rosa rosa spelar huvudrollen. Den feminina färgen åtföljs av sand, benvit och svart - ofta i grafiska mönster inspirerade av blommor och djurtryck.

Korta, eleganta tweedjackor och feminina dubbelskiktade klänningar är bland Brandtex förväntade bästsäljare, medan Jacquard stickade kläder, koftor och tröjor med knappdetaljer är viktiga artiklar i vårens grundläggande garderob.

Blanda och matcha med Brandtex nya kollektion! Vrid upp eller ner färger, detaljer och mönster så är du redo för både välklädd vardag och de roliga festerna på våren. Butiken har vardagliga öppettider och finns på platser så som Jönköping, Uppsala och Örebro. På hemsidan brandtex.dk finner du deras katalog och mer information.

Brandtex bakgrund

Brandtex grundades 1935 och är därmed ett av Danmarks äldsta och mest erfarna modemärken.

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Brandtex katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Kläder, Skor och Accessoarer

Privacy Policy

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

Ladda ner Tiendeo appenLadda ner Tiendeo appen

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona