Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Brandtex.

Letar du efter de bästa Brandtex-erbjudandena?

Om du letar efter de största Brandtex-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Brandtex eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Brandtex och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Women'Secret "Summer promo hasta -50% !" giltig från från 23/5 till till 10/7.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Cassels
  • Logo Lager 157
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo New Yorker
  • Logo Lindex

Brandtex, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Brandtex erbjuder danskt mode med fokus på passform och komfort

Lär känna Brandtex

Elegant, feminint, färgstarkt, passform och komfort! Det här är nyckelorden för designen bakom Brandtex. Den mogna och moderna kvinnans utseende är snygg och tidlös.

Det första temat fokuserar på vackra kombinationer av cayenneröd, benvit och marinblå. Välj de färska ränderna eller en mer grafisk design. Dessutom byxor med diskret ton i tontryck, feminina chiffongblusar, fräscha T-shirts med grafiska motiv och vackra klänningar.

Brandtex kommer också med ett mer feminint färguniversum, med rosa rosa spelar huvudrollen. Den feminina färgen åtföljs av sand, benvit och svart - ofta i grafiska mönster inspirerade av blommor och djurtryck.

Korta, eleganta tweedjackor och feminina dubbelskiktade klänningar är bland Brandtex förväntade bästsäljare, medan Jacquard stickade kläder, koftor och tröjor med knappdetaljer är viktiga artiklar i vårens grundläggande garderob.

Blanda och matcha med Brandtex nya kollektion! Vrid upp eller ner färger, detaljer och mönster så är du redo för både välklädd vardag och de roliga festerna på våren. Butiken har vardagliga öppettider och finns på platser så som Jönköping, Uppsala och Örebro. På hemsidan brandtex.dk finner du deras katalog och mer information.

Brandtex bakgrund

Brandtex grundades 1935 och är därmed ett av Danmarks äldsta och mest erfarna modemärken.