Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Boomerang.

Letar du efter de bästa Boomerang-erbjudandena?

Om du letar efter de största Boomerang-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Boomerang eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Boomerang och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Zalando "Zalando reklamblad" giltig från från 20/2 till till 29/2.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

Boomerang, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Boomerang är en klädkedja som säljer kläder för både kvinnor och män

Lär känna Boomerang

Över åren, i takt med att företaget växte, fokuserade de allt mer på hållbarhet och långsiktighet. 1999 lanserade de som sagt en damkollektion i samma enkla, vackra och tidlösa stil. 2008, en viktig milstolpe, lanserades hållbarhetsfilosofin Boomerang Effekten: ett initiativ som innebär att äldre kläder får nytt liv som material i Boomerang Home eller som Boomerang Effect Vintage. Det är deras sätt att ta till vara på jordens resurser och bidra till en lite mer hållbar värld.

Uttrycket och själen i deras kollektioner har genom åren blivit densamma. De fortsätter att vara trogna det skandinaviska arvet, deras värderingar och deras tro på det tidlösa och kvalitativa. Material, passform, färger och detaljer uppdateras och utvecklas däremot varje ny säsong. Det är en filosofi som har gett dem många lojala kunder över hela Skandinavien samtidigt som den lockar nya människor ta del av Boomerang, deras värld och deras kollektioner.

Dera kläder finns hos flera olika återförsäljare, men även via deras egna hemsida, bomerang.se dä du kan finna nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Boomerangs bakgrund

År 1976 skapar två unga drivna entreprenörer, Peter Wilton och Kenneth Andram det nya varumärket Boomerang.