Tiendeo official website

Erbjudanden Bonprix

Mer än en månad

  Letar du efter de bästa Bonprix-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Bonprix-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Bonprix eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Bonprix on Tiendeo. Bläddra i den senaste Bonprix-katalogen "Erbjudanden Bonprix" giltig från från 2/11 till till 2/11 och börja spara pengar nu!

  Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

  Bonprix, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Bonprix erbjuder kläder för kvinnor, män och barn.

  Lär känna Bonprix

  Bonprix är ett internationellt modeföretag med sits i Hamburg. De tar dom senaste trenderna och förvandlar dom till ett inspirerande mode i olika stilriktningar, storlekar och för alla sorters tillfällen. Med deras fem egna klädmärken och varje månad en ny kollektion kommer deras kunder gärna tillbaka till deras webbutik, deras kataloger eller en av deras fashion stores.

  Bonprix vinnande koncept har gjort att de har växt till att bli ett av Tysklands 10 ledande online företag. De är även framgångsrika på en internationell nivå och finns nu i 30 länder i Europa, Ryssland, Nord- och Sydamerika. Bonprix ser inte sina kunder som standardkonsumenter med standard mått eller standard storlek. De vet att varje kvinna är lika unik som livet självt och alla önskar sig något lite speciellt. Detta återspeglar sig i designen av deras mode. Hos bonprix finns det något för varje kvinna - precis som hon är. Inget lyser heller starkare än den inre självkänslan.

  Bonprix har inga svenska butiker, men finns via deras hemsida bonprix.se där du kan handla från hela deras sortiment.

  Bonprix bakgrund

  Bonprix är ett dotterbolag till Otto-gruppen som grundades 1986 och har sitt säte i Hamburg.

  Bonprix tar sitt ansvar

  Frågan om de på Bonprix handlar på ett ansvarsfullt sätt är snabbt besvarad. Naturligtvis gör de det. Kanske till och med i större utsträckning än du tror. Att både vara prismedveten och ansvarskännande är för många fortfarande en motsägelse. Det har de förståelse för. Men det vill de ändra på. Därför har de i flera år engagerat sig i social rättvisa och miljöskydd, såväl i de länder där deras produkter tillverkas som exempelvis på deras företag i Hamburg. För Bonprix är företagarmässigt och ansvarsfullt handlande nära kopplat till varandra. Det är deras plikt att minimera de negativa följderna för vår miljö och vårt klimat.