Katalog Maj 2022

15 dagar kvar
Öppna katalog

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Bon'a Parte katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Kläder, Skor och Accessoarer

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker online

Bon'a Parte, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Bon'a Parte är en dansk klädbutik som säljer från sitt egna varumärke till kvinnor online

Lär känna Bon'a Parte

Bon'a Parte designar trendiga kläder med en skandinavisk touch till den moderna, feminina kvinnan. Kvalitet, komfort och god passform är de viktigaste ledorden för deras design.

Idag finns de i Danmark, Sverige, Tyskland, Schweiz och Holland. Här kan deras kunder dra fördel av deras unika kollektioner via katalogen eller webbshoppen på hemsidan bonaparteshop.com. Här kan du finna nyheter, erbjudanden och kampanjer. Här kan du finna kläder så som blusar, väskor, accessoarer, kappor, tröjor, kjolar, byxor, klänningar och mycket mer. Detta från flera av deras märken.

De informationer du ger via hemsidan när du handlar online, eller är med i en tävling, använder de huvudsakligen för att kunna följa avtal med dig. Det kan t ex vara i samband med att de på din förfrågan skal kunna skicka dig nyhetsbrev eller kataloger, att de ska kunna skicka dina beställda varor till den korrekta adressen och liknande.

Bon'a Partes bakgrund

Bon'a Parte är ett danskt modevarumärke som grundades 1987. Sedan 2015 har de varit en del av den framgångsrika modekoncernen DK Company A/S.

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor