Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Blickpunkten.

Letar du efter de bästa Blickpunkten-erbjudandena?

Om du letar efter de största Blickpunkten-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Blickpunkten eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Blickpunkten och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Guldfynd "Guldfyndsa Vinter /Vår !" giltig från från 15/4 till till 31/8.

Hitta Blickpunkten kataloger i din stad

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

Blickpunkten, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Blickpunkten optik är en klassisk familjeoptiker som funnits länge

Lär känna Blickpunkten

Titta gärna in på Blickpunktens hemsida blickpunkten.se då och då. Här tar du nämligen del av Blickpunktens aktuella erbjudanden för glasögon, solglasögon och linser. På Blickpunkten Optik ser de till kunden och har man några speciella önskningar så tar de gärna emot dem. Slutligen så vill de erbjuda dig optik till rätt pris. Med andra ord försöker de hela tiden lyssna på sina kunder och hjälpa dem till en god synhälsa. 

Behöver du mer än ett par glasögon? Inom 3 månader från ditt första köp får du 50% rabatt på glasen på så många fler par glas du vill. Du som konsument har rätt till att ångra ditt köp enligt distansavtalslagen inom 14 dagar efter att du mottagit din vara.

Butiken finns på flera platser i Göteborg, och de har vardagliga öppettider.

Blickpunktens bakgrund

Blickpunktens historia började när Åke Bondeby jobbade inom optik på 50-talet. Det väckte hans intresse för optiken och han startade eget 1965. Den första butiken låg på Korsgatan i centrala Göteborg.