Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Björn Borg katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Sport-butiker i Din stad

Intressant att veta om Björn Borg ...

Björn Borg är ett svenskt klädmärke som säljer kläder inspirerade av den svenska tennislegenden Björn Borg.

Lär känna Björn Borg

Björn Borg är ett svenskt klädmärke som är mest känt för sina underkläder och har ett brett sortiment både för män och kvinnor. 

Björn Borgs öppettider är varierande beroende på vilken butik du besöker. I Sverige finns flera olika butiker, varav några är Björn Borg outlet butiker. Butikerna finns exempelvis i Stockholm, Malmö och  Göteborg. 

På sociala medier och på den globala hemsidan kan du följa aktuella kampanjer och erbjudanden samt ta del av rea och nyheter. Online butiken erbjuder även hela sortimentet med fri frakt och fria returer.

Den största produktkategorin är underkläder, som är mycket populära och håller hög kvalitet. Andra populära kategorier är väskor och sportkläder. Hela sortimentet säljs och tillverkas under det egna varumärket.

Björn Borg kalsonger och Björn Borg trosor är designade för att få konsumenter att känna sig både aktiva och attraktiva.

Björn borgs bakgrund

 Bolaget grundades 1989 av Anders Arnborger och Louise Hildebeck då de lanserade en kollektion med underkläder.

Verksamheten bedrivs i sju europeiska länder, bland annat Nederländerna och Danmark.

Se mer på hemsidan för information om butiker, erbjudanden, rabatter och kontakt med Björn Borgs kundtjänst.

Björn Borg står för hållbarhet

Björn Borgs produkter utvecklas alltid med hållbarhet i åtanke. De ser till att de hela tiden håller sig uppdaterade kring det senaste inom hållbara material och produktionstekniker.

Deras hållbarhetsteam genomför rigorösa kvalitetskontroller för att deras produkter ska hålla så länge som möjligt. De kontrollerar om produkter blir noppiga, krymper eller färgar av sig. De testar också hur deras produkter klarar sig i verkliga livet och har oberoende inspektionsföretag som besöker deras fabriker under och efter produktion. Detta säkerställer en hög kvalitetsstandard för sömnad och passform samt att inga förbjudna kemikalier används.

Alla deras hållbara produkter är märkta med en grön B. Tomorrow-logga och andelen hållbara produkter ökar ständigt.