Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Björn Borg.

Letar du efter de bästa Björn Borg-erbjudandena?

Om du letar efter de största Björn Borg-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Björn Borg eller andra butiker i kategorin Sport i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Björn Borg och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Sport, till exempel broschyren Noa Noa "New Arrivals" giltig från från 7/11 till till 7/12.

Andra Sport-kataloger

  • Logo Stadium
  • Logo XXL
  • Logo Intersport
  • Logo Peak Performance
  • Logo Skechers
  • Logo Björn Borg

Björn Borg, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Björn Borg är ett svenskt klädmärke som säljer kläder inspirerade av den svenska tennislegenden Björn Borg.

Lär känna Björn Borg

Björn Borg är ett svenskt klädmärke som är mest känt för sina underkläder och har ett brett sortiment både för män och kvinnor. 

Björn Borgs öppettider är varierande beroende på vilken butik du besöker. I Sverige finns flera olika butiker, varav några är Björn Borg outlet butiker. Butikerna finns exempelvis i Stockholm, Malmö och  Göteborg. 

På sociala medier och på den globala hemsidan kan du följa aktuella kampanjer och erbjudanden samt ta del av rea och nyheter. Online butiken erbjuder även hela sortimentet med fri frakt och fria returer.

Den största produktkategorin är underkläder, som är mycket populära och håller hög kvalitet. Andra populära kategorier är väskor och sportkläder. Hela sortimentet säljs och tillverkas under det egna varumärket.

Björn Borg kalsonger och Björn Borg trosor är designade för att få konsumenter att känna sig både aktiva och attraktiva.

Björn borgs bakgrund

 Bolaget grundades 1989 av Anders Arnborger och Louise Hildebeck då de lanserade en kollektion med underkläder.

Verksamheten bedrivs i sju europeiska länder, bland annat Nederländerna och Danmark.

Se mer på hemsidan för information om butiker, erbjudanden, rabatter och kontakt med Björn Borgs kundtjänst.

Björn Borg står för hållbarhet

Björn Borgs produkter utvecklas alltid med hållbarhet i åtanke. De ser till att de hela tiden håller sig uppdaterade kring det senaste inom hållbara material och produktionstekniker.

Deras hållbarhetsteam genomför rigorösa kvalitetskontroller för att deras produkter ska hålla så länge som möjligt. De kontrollerar om produkter blir noppiga, krymper eller färgar av sig. De testar också hur deras produkter klarar sig i verkliga livet och har oberoende inspektionsföretag som besöker deras fabriker under och efter produktion. Detta säkerställer en hög kvalitetsstandard för sömnad och passform samt att inga förbjudna kemikalier används.

Alla deras hållbara produkter är märkta med en grön B. Tomorrow-logga och andelen hållbara produkter ökar ständigt.