Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Birkenstock.

Letar du efter de bästa Birkenstock-erbjudandena?

Om du letar efter de största Birkenstock-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Birkenstock eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Birkenstock och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Ur&Penn "Outlet upp till 70 % off !" giltig från från 23/5 till till 31/5.

Hitta Birkenstock kataloger i din stad

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Deichmann
  • Logo Monroe World
  • Logo Henri Lloyd
  • Logo Piquadro
  • Logo Signal
  • Logo Edblad

Birkenstock, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Birkenstock är ett tyskt skomärke med en produktion av över 12 miljoner par skor årligen.

Lär känna Birkenstock

Birkenstock skor säljs för kvinnor, män och barn och är kända för sin anatomiska och naturliga uppbyggnad och bekvämlighet. I sortimentet hittar du bland annat Birkenstock sandaler, Birkenstock tofflor och Birkenstock kängor.   

I Sverige säljs skomärket av flera återförsäljare, men det finns endast en Birkenstock butik och det är butiken som finns i Stockholm. I Sverige säljs skorna även via Birkenstock online via hemsidan birkenstock.se.

Via Facebook samt via birkenstock.se kan du följa aktuella erbjudanden och kampanjer samt ta del av Birkenstock rea och nyheter. På hemsidan hittar du ett stort urval av skor med leverans inom hela Sverige.

Birkenstock säljer moderna och bekväma skor som håller länge enbart från det egna varumärket.

Birkenstocks bakgrund

Företaget grundades 1774 av Charlotte Birkenstock.

Birkenstock Classic är en av de populäraste skomodellerna som anpassar sig personligen efter fotens anatomi; perfekta reseskor.  

Idag är företaget ett av Europas största skoföretag och ägs av bröderna Stephan, Alex och Christian Birkenstock.

Birkenstocks köpvilkor

Vid standardleveranser tillkommer ingen fraktkostnad vid köp över 1000 kr. Vid köp under 1000 kr tillkommer en fraktkostnad på 39 kr. Om du inte är nöjd med dina varor/ditt köp, skicka då tillbaka produkterna inom 30 dagar efter leverans.

Returformulär skickas med beställningen ut till kund. Följ anvisningarna och använd den förbetalda returfraktsedeln som också den finns med i paketet. Returkostnaden är 59:- och debiteras i efterhand. Om ni väljer att skicka tillbaka paketet på egen hand utan deras förbetalda returfraktsedel så är köparen ansvarig för paketet tills dess att den kommer in till dem.

Det enda villkoret för retur är att varan kommer tillbaka i originalskick d.v.s. att den ej är använd.