Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Bikester.

Letar du efter de bästa Bikester-erbjudandena?

Om du letar efter de största Bikester-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Bikester eller andra butiker i kategorin Sport i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Bikester och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Sport, till exempel broschyren Stadium "Köp 2 eller fler, få 25% på outdoor." giltig från från 16/5 till till 5/6.

Hitta Bikester kataloger i din stad

Andra Sport-kataloger

  • Logo Sport ab
  • Logo Didriksons
  • Logo SkiTotal
  • Logo Bodypower
  • Logo Runners Store
  • Logo Outdoorexperten

Bikester, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Bikester är butiken för dig som har dille på cyklar. Här kan du både fynda cyklar men även en passande cykel-klädsel.

Lär känna Bikester

På Bikester vill de att du så smidigt som möjligt ska kunna handla kvalitetsprodukter till ett bra pris. Som en lokal återförsäljare på nätet kan de erbjuda dig just det - de kombinerar hög kompetens och ett brett sortiment med konkurrenskraftiga priser. Du beställer enkelt hem produkterna med en knapptryckning vilken tid på dygnet som helst.

Här på Bikester hittar du allt ifrån cyklar till cykelkläder och cykeltillbehör. Deras cyklar kommer i stort sett färdigmonterade så att du med några enkla finjusteringar snabbt kan bli klar för din första cykeltur. Deras monteringsguider visar dig exakt hur du ska göra. De vet också att det kan vara svårt att hitta bland alla produkter och har därför en rad olika köpguider för att hjälpa dig hitta rätt bland cyklar, cykeltillbehör och kläder. Du kan även prenumerera på Deras nyhetsbrev för exklusiva erbjudanden. Utöver hemsidan bikester.se har de nu även öppnat en butik i Stockholm med vardagliga öppettider.

Bikesters bakgrund

Bikester.se slog upp portarna våren 2013. Bikester är ett tyskgrundat företag med ett antal nätbutiker över EuropaMed nätbutiker över stora delar av Europa strävar de efter att ha ett så brett sortiment som möjligt.

Exempel på guider hos Bikester

Bikester har en mängd olika guider som kan vara som stöd. Exempelvis på elcyklar. VAD ÄR GREJEN MED ELCYKLAR, KANSKE DU FRÅGAR DIG? Om du rullar runt med ett stort smil på dina läppar redan efter att kört några få meter och glider snabbt och lätt uppför varje kulle, så sitter du förmodligen på en elcykel. Det är en välkänd känsla för många elcyklister och det är fler och fler som utforskar den ljuva världen av elcykling. Nuförtiden kan du se dessa livsnjutare överallt; de som väljer ett miljömedvetet och fantastiskt roligt transportsätt. Dessutom tål det att tilläggas att alla elcyklar som Bikester säljer på Bikester.se, just nu är kvalificerade för naturvårdsverkets elcykelpremie!