Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Best of Basic katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker i Din stad

Intressant att veta om Best of Basic ...

Best of Basic säljer kläder som är anpassade för kvinnor, med rätt storlekar.

Lär känna Best of Basic

Best of Basic vill sälja kläder som passar kvinnan, inte kläder som kvinnan måste anpassa sig till.

Deras visionen gäller såväl passform som färg. Kläderna ska kännas fashionabla och väldesignade, och samtidigt passa bra, oavsett hur din kroppstyp är. Därför är det inte konstigt att företaget har utvecklats till att bli en av Sveriges största specialister på byxor; byxor är ett av de svåraste plaggen att köpa.

Har du svårt att hitta byxor som sitter bra och som framhäver just din silhuett, då har har du hamnat rätt. Best of Basic har skapat ett av Sveriges största och bredaste utbud av byxor och jeans.

Butiken har vardagliga öppettider och finns på flera olika platser i Sverige. De finns exempelvis på platser så som Göteborg, Nacka och Frölunda. På hemsian bestofbasic.se är det dock alltid öppett och här går det att handla från hela deras sortiment. Dessutom kan du här finna nyheter, kampanjer och även deras kundservice.

Best of Basics bakgrund

Best of Basics har funnits i Sverige i flera år och är är ett detaljhandelsföretag som säljer damkläder i butik och på nätet.

Flera betalsätt på Best of Basics hemsida

Priser och betalsätt:
I alla priser ingår 25% moms. Det är alltid fraktfritt inom Sverige, när du handlar hos dem. Även returer och byten är kostnadsfria.

Kortbetalning:
Vid betalning med bankkort kan du använda MasterCard, Visa eller American Express. Vid eventuell retur går pengarna tillbaka till ditt kort så snart de mottagit returen. Kortföretaget Nets har hand om din betalning, som alltid krypterar ditt kortnummer, vilket gör det säkert att handla med kort.

Klarna faktura och delbetalning:
Betalningsvillkor - Kredittiden för detta köp är 14 dagar från fakturadatum. Fakturan skickas digitalt i samband med leveransen.

Payson:

Via Payson kan du göra en direktöverföring till dem från din bank, detta fungerar om du har någon av följande banker: SEB, Nordea, Swedbank eller Handelsbanken.

Fler erbjudanden från Kläder, Skor och Accessoarer