Tiendeo official website

Erbjudanden Bergqvist Skor

Mer än en månad

  Erbjudanden av Bergqvist Skor

  Letar du efter de bästa Bergqvist Skor-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Bergqvist Skor-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Bergqvist Skor eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Bergqvist Skor on Tiendeo. Bläddra i den senaste Bergqvist Skor-katalogen "Erbjudanden Bergqvist Skor" giltig från från 2/11 till till 2/11 och börja spara pengar nu!

  Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Cassels
  • Logo Lager 157
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo New Yorker
  • Logo Lindex

  Bergqvist Skor, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Bergqvist Skor är en svensk, familjeägd skokedja som funnits i över 110 år.

  Lär känna Bergqvist skor

  Bergqvist Skor säljs för kvinnor, män och barn och är ett av de mer betydande skoföretagen i Sverige.  I butikerna hittar du bland annat Bergqvist Skor stövlar, Bergqvist Skor pumps och Bergqvist Skor kängor. 

  Bergqvist Skor öppettider är varierande beroende på vilken butik du besöker, och i nuläget finns det 17 Bergqvist Skor butiker runt om i landet. Några av dem finns exempelvis på platser så som Malmö, Karlstad och Kristinehamn.

  På sociala medier och på bergqvist.se kan du följa aktuella erbjudanden och kampanjer samt ta del av Bergqvist Skor rea och nyheter. Kundklubben heter Club BQ och ger medlemmar rabatter, erbjudanden och inbjudan till VIP-kvällar.

  I sortimentet hittar du skor från flera kända varumärken, så som Diesel, Vagabond, Ecco, Birkenstock, m.fl.

  Bergqvist skors bakgrund

  Företaget grundades 1904 i Karlstad av Nils Bergqvist.

   Bergqvist Skor sortiment vänder sig till hela familjen.

  Se mer på hemsidan för information om skor, erbjudanden, butiker och för att handla i Bergqvist Skor online shop.

  Betalningsalternativ med Bergqvist skor

  Klarna Checkout gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet. Genom att besvara ett par frågor identifierar du dig enkelt och du kan välja det betalningsalternativ som passar dig bäst. Genom att slutföra köpet bekräftar du din identitet och korrekt leveransadress.

  En finess med Klarna Checkout är att de skiljer på köp och betalning. Först bekräftar du ditt köp och sedan väljer du hur du vill betala. Klarna Checkout uppvisar de betalningsalternativ som kan erbjudas dig. Aktuella betalningsalternativ som för närvarande kan komma att erbjudas genom Klarna Checkout är faktura, kontokredit, kortbetalning eller direktbetalning via bank. Faktura ligger som förvalt betalningsalternativ där så är möjligt.