Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Bergans katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Sport

Privacy Policy

Andra Sport-butiker i din stad

Bergans, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Bergans är en norks kedja som säljer friluftsutrustning

Lär känna Bergans

Bergans of Norway drivs av hängivna och passionerade friluftsmänniskor. De har tillverkat nyskapande produkter sedan 1908. Bergans produkter har varit först tillsammans med Amundsen till Sydpolen och Hillary till toppen av Mount Everest och mycket mer sedan dess. Ingen annan tillverkare kan mäta sig med den erfarenhet Bergans har av att tillverka och utveckla produkter för äventyr i extrema miljöer som polartrakterna.

Idag är Bergans of Norway en ledande aktör inom utvecklingen av funktionell friluftsutrustning och tekniska plagg. I nära samarbete med sitt testteam med professionella polarfarare och äventyrare utvecklar de utrustning av högsta kvalitet. Deras unika historia och kunskap om norsk natur är utgångspunkten i varje produkt vi tillverkar. Detta har gjort flera av våra produkter till test- och prisvinnare, både på hemmaplan och internationellt.

Butiken har vardagliga öppettider och finns i Norge, men i Sverige har de flera olika återförsäljare som säljer Bergans produkter. Exempelvis finns dessa återförsäljare i Östersund, Kalmar och Stockholm. På hemsidan går det dock också att handla dina varor, men även hitta erbjudanden, nyheter och deras kundsvice.

Bergans bakgrund'

Det hela började 1908 när den entusiastiske jägaren Ole F. Bergan patenterade sin ryggsäcksram. Bergans blev i och med det förstavalet för äventyr jorden runt.

Garanti och reklamation med Bergans

Bergans lämnar 2 års garanti på sina produkter och i denna garanti ingår materialdefekter. Garantin gäller produktions- och materialdefekter som fanns vid inköpstillfället. Skador på grund av slitage eller vårdslöshet, blekning, felaktig skötsel eller felaktig användning omfattas inte av den här garantin. De tvätt- och skötselanvisningar som rekommenderas av Bergans och som medföljer produkten ska alltid följas. Om du vill göra ett garantianspråk ska du kontakta återförsäljaren där du köpte produkten. Kom ihåg att bifoga inköpsbeviset. För reparationer som inte räknas som garantianspråk, se produkter/reparation och service. Kläderna måste vara rena när de skickas in. I annat fall skickas de tillbaka och kostnaden för detta debiteras kunden.

Fler erbjudanden från Sport

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor