New Arrivals

Mer än en månad
Öppna katalog

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste b.young katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Kläder, Skor och Accessoarer

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker i din stad

b.young, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

b.young är en klädkedja som erbjuder kläder för kvinnor som känner sig unga

Lär känna b.young

b.young brinner för mode. Varumärkets kvalitet - och essens - kommer från deras uppmärksamhet på detaljer i deras kollektioner. De presenterar 6 årliga kollektioner med en ny trendhistoria för varje säsong - Från vårens första smak till de hetaste stilarna för nyårsfirande. De erbjuder också ett komplett utbud av grunder för att bygga upp din garderob.

Du kanske redan har upptäckt deras webbshop som finns påbyoung.com, men visste du att b.young har mer än 100 butiker i hela Danmark, Sverige och Norge. När du besöker deras butiker är de redo att inspirera dig och hjälpa dig att hitta den perfekta klädseln. Butiken har varadgliga öppettider och finns på platser så som Stockholm, Borås, Malmö och Göteborg. Via hemsidan kan du finna nyheter, erbjudanden och kampanjer.

På b.young tar de sitt ansvar på allvar. De vill vara med och sätta nya hållbarhetsstandarder under hela deras process, från idé och design till färdig produkt i butiker. Det är därför de har skapat b.fair - deras hållbara val.

b.youngs bakgrund

b.young är ett danskt modemärke som grundades 1991 i Vejle, Danmark. Från början har de erbjudit kommersiellt mode till kvinnor runt om i världen.

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor