Nyheter / Man

Mer än en månad
Öppna katalog

Erbjudanden av ASOS

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste ASOS katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Kläder, Skor och Accessoarer

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker online

ASOS, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Asos är ett onlineföretag som är inriktad på kläder, mode och accessoarer. Deras onlinebutik har ett stor utbud för den som vill hitta sin egna stil.

Lär känna ASOS

Asos är som sagt en brittisk onlinebutik som riktat in sig på mode, accesoarer och kosmetika. Därmed kan du hitta både ett par snygga byxor, men även en parfym eller halsband som passar just dig. Huvudgruppen de riktar in sig på är unga vuxna. Men i dagens samhälle, så vill väl alla ha en ungdomlig look som passar just dig. I början stod ASOS för AsSeenOnScreen, då de ofta sålde kläder som även fanns med i filmer. exempelvis Brad Pitts jacka från filmen Fight Club. Därmed ebrjuder butiken kläder som passar för alla, med en modern look.

Så vill du hitta kläder som ger en lite extra toutch av ungdomlighet och moderiktighet så är ASOS  den perfekta butiken för just dig.

 

Asos bakgrund

Asos är ett tämligen nytt och modernt företag som grundades år 2000 av Nick Robertson och Andrew Regen. Efter det har butiken utvecklats allt eftersom. 2004 startade de sitt egna klädmärke för kvinnor. 2008 började de även sälja barnkläder, vilket dock avslutades 2010. Under 2010 vidgades även butiken till Frankrike, Usa och Tyskland för att sedan även starta upp i Italien och Australien.

Huvudkontoret finns I London, men de har även kontor i Paris, New york, Berlin, och Birmingham. 

Asos i backfickan

Skulle du vilja få över 850 olika klädesmärken i fickan? Och att det du köper levereras fraktfritt och fri bytesrätt? Då erbjuder ASOS sin egna app som ger dig möjligheten till detta. Du kan även spara de varor du tittat på tidigare för att komma tillbaka igen. För stunden ger även köp via appen en aldeles extra specifkt erbjudande. Genom appen kan du dessutom få flera andra fördelar och erbjudande. Exempelvis kan du få rabattkoder och tips på reor för att få dina bästa köp för en så billig peng som möjligt. Därmed finns det inga nackdelar med att skaffa appen redan idag.

TOPSHOP är nu en del av ASOS

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor