Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Aplace katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Kläder, Skor och Accessoarer

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker i din stad

Aplace, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

APLACE är en kedja som erbjuder mode för både kvinnor och män, inredning, och second hand.

Lär känna APLACE

Just nu så uppmuntrar de till garderobsrensning, för de fixar upphämtning, gratis! Har du Raf, Ganni, Acne Studios, Rodebjer med mera och går i rensa-garderoben-tankar så kommer vi just nu gärna och hämtar upp dina plagg och prylar utan extra kostnad.

För att underlätta för dig att låta oss sälja dina tidigare favoriter så lanserar de nu en kampanj där de står för upphämtningen inom Stockholm och Malmö. Med andra ord ett perfekt tillfälle att äntligen ta tag i den där garderobsrensningen du dragit på så länge.

Butiken har vardagliga öppettider och finns på platser så som Stockholm och Göteborg, men på hemsidan aplace.com är det alltid öppet, och här finner du även nyheter, erbjudanden och kampanjer.

APLACEs bakgrund

APLACE startades 2007. Det som började som en tidning för progressivt skandinaviskt mode har sedan dess växt fram till det hem för mer än 50, kända och nya mindre lokala, designers det är idag. Mode för oss har alltid varit mer än mode. Det är uttryck av kreativitet. Mode kan också vara ett uttalande. Ett tillhörande. Något vackert eller bara något som känns bekvämt på din hud.

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor