Erbjudanden av Anthropologie

Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Anthropologie katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i Din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker online

Intressant att veta om Anthropologie ...

Anthropologie är ett klädföretag som säljer kläder till kvinnor i olika åldrar.

Lär känna Anthropologie

Anthropologie har vuxit till en unik destination för dem som söker en samlad blandning av kläder, accessoarer, presenter och heminredning för att återspegla deras personliga stil och stimulera deras livs passioner. Med inspiration från världar av mode, konst och underhållning är de engagerade i att erbjuda sina kunder signaturprodukter och oöverträffad service; både online och i deras butiker som finns i hela Storbritannien och Nordamerika.

De brinner för samarbete och är stolta över att fostra partnerskap med både etablerade och kommande designers för att ge sina kunder unika, eftertraktade kläderslagg. Deras  designers reser världen över för att hitta nya specialprodukter och samarbeten med begåvade designers. Resultatet? Ett unikt sortiment som inkluderar kläder, accessoarer, skönhet, presenter och mer, med influenser från vintage till det global. Deras team har ett engagemang för kreativitet, passion och entreprenörskap men hoppas att deras framgång ligger i att hålla kunden i hjärtat av allt de gör. I Sverige finns inga fysiska butiker, men via deras globala hemsida anthropologie.com kan du fynda från hela deras sortiment.

Anthropologies bakgrund

Anthropologie grundades 1992 i Wayne, Pensylvania.

Anthropologie arbetar för miljön

Anthropologie sammarbetar med Worl Land Trust. Detta är en internationell välgörenhetsorganisation med fokus på att skydda världens mest biologiskt viktiga och hotade livsmiljöer.

Dina donationer till World Land Trust's Action Fund innebär att de kan agera snabbt, när och varhelst brådskande bevarandeåtgärder behövs. Detta har aldrig varit viktigare än nu.

Från oväntat brådskande behov av markköp eller utvidgning av befintliga reserver, till att bekämpa skogsbränder eller se till att reserverna skyddas väl av erfarna landvakter, kan de vända ödet för dessa riskmiljöer, säkerställa deras säkerhet och välbefinnande för framtiden.

Fler erbjudanden från Kläder, Skor och Accessoarer