Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Anthropologie.

Letar du efter de bästa Anthropologie-erbjudandena?

Om du letar efter de största Anthropologie-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Anthropologie eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Anthropologie och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Guldfynd "Guldfyndsa Vinter /Vår !" giltig från från 15/4 till till 31/8.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Cassels
  • Logo Lager 157
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo New Yorker
  • Logo Lindex

Anthropologie, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Anthropologie är ett klädföretag som säljer kläder till kvinnor i olika åldrar.

Lär känna Anthropologie

Anthropologie har vuxit till en unik destination för dem som söker en samlad blandning av kläder, accessoarer, presenter och heminredning för att återspegla deras personliga stil och stimulera deras livs passioner. Med inspiration från världar av mode, konst och underhållning är de engagerade i att erbjuda sina kunder signaturprodukter och oöverträffad service; både online och i deras butiker som finns i hela Storbritannien och Nordamerika.

De brinner för samarbete och är stolta över att fostra partnerskap med både etablerade och kommande designers för att ge sina kunder unika, eftertraktade kläderslagg. Deras  designers reser världen över för att hitta nya specialprodukter och samarbeten med begåvade designers. Resultatet? Ett unikt sortiment som inkluderar kläder, accessoarer, skönhet, presenter och mer, med influenser från vintage till det global. Deras team har ett engagemang för kreativitet, passion och entreprenörskap men hoppas att deras framgång ligger i att hålla kunden i hjärtat av allt de gör. I Sverige finns inga fysiska butiker, men via deras globala hemsida anthropologie.com kan du fynda från hela deras sortiment.

Anthropologies bakgrund

Anthropologie grundades 1992 i Wayne, Pensylvania.

Anthropologie arbetar för miljön

Anthropologie sammarbetar med Worl Land Trust. Detta är en internationell välgörenhetsorganisation med fokus på att skydda världens mest biologiskt viktiga och hotade livsmiljöer.

Dina donationer till World Land Trust's Action Fund innebär att de kan agera snabbt, när och varhelst brådskande bevarandeåtgärder behövs. Detta har aldrig varit viktigare än nu.

Från oväntat brådskande behov av markköp eller utvidgning av befintliga reserver, till att bekämpa skogsbränder eller se till att reserverna skyddas väl av erfarna landvakter, kan de vända ödet för dessa riskmiljöer, säkerställa deras säkerhet och välbefinnande för framtiden.