Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste & Other Stories katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Kläder, Skor och Accessoarer

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker i din stad

& Other Stories, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

& Other Stories erbjuder mode för kvinnor

Lär känna & Other Stories

& Other Stories älskar att dela historier och inbjuder dig att upptäcka deras tre design atelierer och kolektioner. Deras dagliga värld involverar allt från skiss av parskor och montering av en ny kollektion till en fotografering i studion och nya skönhetsprodukter och dofter som testas. De har en miljon idéer om hur de kan fortsätta bygga sina drömmars varumärke och dela det med dig. Håll dig uppdaterad. Deras Stockholm-design avslöjar ett samtida utseende av den pragmatiska skandinaviska själen. Detta medan deras Los Angeles-kollektioner fångar Kaliforniens kvinnliga självförtroende, kreativitet och livsstil. Samtidigt som deras mönster från Paris återuppfinner den ikoniska franska flickans romantiska väsen.

Butiken har vardagliga öppettider och finns på platser så som Stockholm, Göteborg och Malmö. Via hemsidan stories.com är det dock alltid öppet och här hittar du hela deras sortiment. Utöver detta hittar du nyheter, kampanjer och erbjudanden.

& Other Stories bakgrund

& Other Stories grundades 2010 av en liten grupp kreativa, & Other Stories växte från önskan att ge kvinnor uttrycksfrihet genom ett varumärke.

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor