Vi är på väg att publicera erbjudanden från Acne Studios.

Skriv upp dig för att få koll på när!

Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Acne Studios katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker i Din stad

Acne Studios, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Acne Studios är svenskt klädföretag som erbjuder kläder för kvinnor och män.

Lär känna Acne Studios

Acne Studios är ett Stockholmsbaserat modehus med ett tvärvetenskapligt synsätt. Genom grundaren och kreativa chefen Jonny Johanssons intresse för fotografi, konst, arkitektur och samtida kultur har en alternativ väg hittats som förvandlat Acne Studios till en respekterad skapare av kläder, tidskrifter, möbler, böcker och utställningar.

Samlingarna definieras av Jonny Johanssons signatur som ligger intill design och uppmärksamhet på detaljer, med tonvikt på skräddarsy och en eklektisk användning av material och specialutvecklade tyger. Kollektionerna täcker kläder för män och kvinnor, skor, accessoarer och denim.

I Sverige har butikerna vardagliga öppettider och butiken finns på platser så som Stockholm, Göteborg och Kungsbacka. På de globala hemsidan acnestudios.com är det dock alltid öppet, och här kan du handla oavsset var du bor. Förutom hela deras sortiment hittar du här även nyheter, erbjudanden, kampanjer och deras kundservice.

Acne Studios bakgrund

Acne Studios, tidigare Acne Jeans, är ett svenskt klädmärke grundat 1996 i Stockholm. Det är mest känt för sina jeans.

Acne Studios arbetar för hållbarhet

Acne Studios tror att deras huvudansvar är att skapa önskvärda föremål som deras konsumenter värdesätter och kan njuta av under lång tid. Som ett resultat är utgångspunkten för deras hållbarhetsambition att de vill vara stolta över deras produkter - hur de ser ut, deras kvalitet och hur de tillverkas och används.

Deras hållbarhetsambition är uppdelad i tre nyckelområden 'deras produkter', 'deras leverantörer' och 'deras verksamhet'. I deras årliga hållbarhetsrapport beskriver de åtgärder, mål och resultat inom dessa tre områden.