Vi är på väg att publicera erbjudanden från 654.se.

Skriv upp dig för att få koll på när!

Andra användare tittade även på

Hitta 654.se i din stad

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste 654.se katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i Din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker i Din stad

Intressant att veta om 654.se ...

654.se är en butikskedja som erbjuder kläder för både kvinnor och män som gillar surfmodet

Lär känna 654

Hos 654 samsas kläder och klockor med tält och termosar. Samtidigt kan du köpa dig en surfbräda och njuta av en god ekologisk espresso i kaffebaren. Nyligen utökade de sitt livsstilskoncept med 6/5/4 Expeditions som kommer att ordna äventyrsresor för små grupper till unika destinationer.

Deras namn är ett surf-begrepp som förklarar en våtdräkts tjocklek. Just en 6/5/4mm dräkt råkar passa utmärkt för surf i Stockholms kalla och uppfriskande vatten.

654 är ett livsstilskoncept som erbjuder allt från eget utformade expeditioner, surf och outdoor utrustning till modekläder. Visionen är att förmedla deras livsstil genom att inspirera och samla äventyrare under samma tak. De berättar sina historier och är alltid på jakt efter nästa äventyr.

Butiken har vardagliga öppettider och finns i på flera platser i Stockholm. Dessutom kan du finna hela deras sortiment via hemsidan 654.se där du dessutom kan finna nyheter, erbjudanden och kampanjer.

654s bakgrund

654 grundades 2009 med ambitionen att bli en mötesplats för Stockholms surfare. Idag är butiken i SoFo på Södermalm en livsstilsbutik för alla.

Fler erbjudanden från Kläder, Skor och Accessoarer