Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från 654.se.

Letar du efter de bästa 654.se-erbjudandena?

Om du letar efter de största 654.se-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från 654.se eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från 654.se och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Forever 21 "Forever 21 50% off dresses , sets , one sites, shoes & handbag !" giltig från från 14/5 till till 31/5.

Hitta 654.se kataloger i din stad

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Deichmann
  • Logo Monroe World
  • Logo Henri Lloyd
  • Logo Piquadro
  • Logo Signal
  • Logo Edblad

654.se, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

654.se är en butikskedja som erbjuder kläder för både kvinnor och män som gillar surfmodet

Lär känna 654

Hos 654 samsas kläder och klockor med tält och termosar. Samtidigt kan du köpa dig en surfbräda och njuta av en god ekologisk espresso i kaffebaren. Nyligen utökade de sitt livsstilskoncept med 6/5/4 Expeditions som kommer att ordna äventyrsresor för små grupper till unika destinationer.

Deras namn är ett surf-begrepp som förklarar en våtdräkts tjocklek. Just en 6/5/4mm dräkt råkar passa utmärkt för surf i Stockholms kalla och uppfriskande vatten.

654 är ett livsstilskoncept som erbjuder allt från eget utformade expeditioner, surf och outdoor utrustning till modekläder. Visionen är att förmedla deras livsstil genom att inspirera och samla äventyrare under samma tak. De berättar sina historier och är alltid på jakt efter nästa äventyr.

Butiken har vardagliga öppettider och finns i på flera platser i Stockholm. Dessutom kan du finna hela deras sortiment via hemsidan 654.se där du dessutom kan finna nyheter, erbjudanden och kampanjer.

654s bakgrund

654 grundades 2009 med ambitionen att bli en mötesplats för Stockholms surfare. Idag är butiken i SoFo på Södermalm en livsstilsbutik för alla.