Tiendeo official website

Letar du efter de bästa Tehörnan-erbjudandena?

Om du letar efter de största Tehörnan-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Tehörnan eller andra butiker i kategorin Matbutiker i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Tehörnan och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Matbutiker, till exempel broschyren Lidl "Lidl reklamblad" giltig från 05/06/2023 till 11/06/2023.

Hitta Tehörnan kataloger i din stad

Andra Matbutiker-kataloger

  • Logo Willys
  • Logo Lidl
  • Logo ICA Maxi
  • Logo ÖoB
  • Logo City Gross
  • Logo Coop

Tehörnan, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Tehörnan är en butik som erbjuder det goda i livet

Lär känna Tehörnan

Tehörnans ambition är att erbjuda te och kaffe av högsta kvalité, där de i dag har ett brett sortiment av olika te- samt kaffesorter, allt för det ska passa just dig och dina smaker. Hos Tehörnan finns många egna blandningar men även underbara klassiker. Rooibos, oolong, grönt, svart och vitt te är några utav de många sorters teer som omger deras härligt väldoftande och mysiga butiker, väl värda ett besök! 

Om någon känner att deras utbud med över 200 sorter av te och flertalet kaffe inte räcker till, så har de även ett stort utbud av konfektyr, kryddor och porslin att förgylla ditt besök och din vardag med. Varmt välkomna in till någon av deras härliga butiker i Umeå eller Uppsala. Givetvis har dessa butiker vardagliga öppettider.

Via hemsidan tehornan.se hittar du produkter från deras sortiment, men även nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Tehörnans bakgrund

Tehörnan startades i Umeå av några studenter i mitten på 80-talet. Aktiebolaget Tehörnan bildades år 1987 då familjen Ulla och Rolf Nilsson tog vid. Tehörnan återfinns än idag i Umeå centrum, men sedan år 1993 finns de även i Uppsala.