Tiendeo official website

Erbjudanden Tehörnan

Mer än en månad

  Erbjudanden av Tehörnan

  Letar du efter de bästa Tehörnan-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Tehörnan-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Tehörnan eller andra butiker i kategorin Matbutiker i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Tehörnan on Tiendeo. Bläddra i den senaste Tehörnan-katalogen "Erbjudanden Tehörnan" giltig från från 2/11 till till 2/11 och börja spara pengar nu!

  Hitta Tehörnan kataloger i din stad

  Andra Matbutiker-kataloger

  • Logo Abbe Market
  • Logo Promo Tiendeo
  • Logo REWE
  • Logo Astrid och aporna
  • Logo Supergott
  • Logo Citti

  Tehörnan, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Tehörnan är en butik som erbjuder det goda i livet

  Lär känna Tehörnan

  Tehörnans ambition är att erbjuda te och kaffe av högsta kvalité, där de i dag har ett brett sortiment av olika te- samt kaffesorter, allt för det ska passa just dig och dina smaker. Hos Tehörnan finns många egna blandningar men även underbara klassiker. Rooibos, oolong, grönt, svart och vitt te är några utav de många sorters teer som omger deras härligt väldoftande och mysiga butiker, väl värda ett besök! 

  Om någon känner att deras utbud med över 200 sorter av te och flertalet kaffe inte räcker till, så har de även ett stort utbud av konfektyr, kryddor och porslin att förgylla ditt besök och din vardag med. Varmt välkomna in till någon av deras härliga butiker i Umeå eller Uppsala. Givetvis har dessa butiker vardagliga öppettider.

  Via hemsidan tehornan.se hittar du produkter från deras sortiment, men även nyheter, erbjudanden och kampanjer.

  Tehörnans bakgrund

  Tehörnan startades i Umeå av några studenter i mitten på 80-talet. Aktiebolaget Tehörnan bildades år 1987 då familjen Ulla och Rolf Nilsson tog vid. Tehörnan återfinns än idag i Umeå centrum, men sedan år 1993 finns de även i Uppsala.