Tiendeo official website

Erbjudanden Tårtdecor

Mer än en månad

  Erbjudanden av Tårtdecor

  Letar du efter de bästa Tårtdecor-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Tårtdecor-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Tårtdecor eller andra butiker i kategorin Matbutiker i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Tårtdecor on Tiendeo. Bläddra i den senaste Tårtdecor-katalogen "Erbjudanden Tårtdecor" giltig från från 2/11 till till 2/11 och börja spara pengar nu!

  Andra Matbutiker-kataloger

  • Logo Willys
  • Logo Lidl
  • Logo ÖoB
  • Logo ICA Maxi
  • Logo Hemköp
  • Logo DollarStore

  Tårtdecor, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Tårtdecor är butiken för dig som vill göra tårtor med olika utseenden.

  Lär känna Tårtdecor

  Tårtdecor är butiken där du hittar inspirationen, kunskapen och produkterna för att skapa ditt sockersöta konstverk. De säljer exempelvis olika typer av tårtdecor både för tårtor för barn, men även bröllopstårtor. Dessutom säljer de tårtfat, marsipan och ingredienser. Dessutom erbjuder de tårtkurser och även tårtinsperation. Via hemsian tartdecar.se kan du finna mer information om hur du går med i en tårtkurs.

  Varje kursdeltagare måste anmäla sig själv. De tar ej anmälningar via exempelvis en vän. Är du intresseanmäld till någon kurs är detta inte bindande. Det är heller ingen definitv anmälan. Inte förrän du har fått bekräftat från dem att det finns plats och de fått dina uppgifter såsom namn, adress och telefonnummer så är anmälan definitiv. Därefter skickar de ut välkomstbrev inkl faktura, oftast kommer det några veckor före kursdatum.

  Butiken har vardagliga öppettider och finns på platser så som kungälv och Skärholmen. deras hemsida tartdecor.se har också ett stort sortiment som det går att beställa ifrån.

  Tårtdecors bakgrund

  Tårtdecor har funnits i Sverige i flera år.