Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Supergott.

Letar du efter de bästa Supergott-erbjudandena?

Om du letar efter de största Supergott-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Supergott eller andra butiker i kategorin Matbutiker i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Supergott och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Matbutiker, till exempel broschyren Gottebiten "Gottebiten" giltig från från 1/2 till till 25/3.

Hitta Supergott kataloger i din stad

Andra Matbutiker-kataloger

  • Logo Willys
  • Logo Lidl
  • Logo ICA Maxi
  • Logo ÖoB
  • Logo City Gross
  • Logo Coop

Supergott, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Supergott är gränshandeln som erbjuder det goda som finns på gränsen till Norge

Lär känna Supergott

Supergott är en av gränsens mest välsorterade godisbutiker med över 1.000 artiklar inom godis, läsk och tobak. Idag har de tre stora butiker i Strömstad, Töcksfors Handelspark och Töcksfors Shoppingcenter. Supergott ingår i Eurocash Gruppen.

Här hittar du över 600 sorter lösgodis att välja på. De tillhandahåller de mest kända varumärken för choklad, chips, ostbågar, nötter, läsk, energidryck mm. De kan även erbjuda ett brett utbud av cigaretter, snus och cigarrer. Supergott är en hungrig och modern godiskedja som bestämt sig för att göra gränshandeln billigare utan att tumma på kvaliteten. De består av tre stora gränshandelsbutiker i Strömstad (huvudkontor) och Töcksfors Handelspark. Butikerna har vardagliga öppettider, men på hemsidan supergott.se kan du finna mer information, erbjudanden och kampanjer.

Supergotts bakgrund

Supergott startades 2012 och har idag ca 40 medarbetare som tillsammans omsätter över 210 miljon kronor om året. Supergott ingår i Eurocash Food AB och tillsammans är de ca 350 medarbetare och omsätter 1,5 miljarder kronor om året.