Tiendeo official website

FANTASTISK JULE KONKURRENCE !

Går ut idag

Letar du efter de bästa Scandinavian Park-erbjudandena?

Om du letar efter de största Scandinavian Park-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Scandinavian Park eller andra butiker i kategorin Matbutiker i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Scandinavian Park on Tiendeo. Bläddra i den senaste Scandinavian Park-katalogen "FANTASTISK JULE KONKURRENCE !" giltig från från 1/12 till till 3/12 och börja spara pengar nu!

Hitta Scandinavian Park kataloger i din stad

Andra Matbutiker-kataloger

  • Logo Willys
  • Logo Lidl
  • Logo ICA Maxi
  • Logo ÖoB
  • Logo City Gross
  • Logo Coop

Scandinavian Park, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Scandinavian Park är ett köpcentrum inriktat på gränshandel.

Lär känna scandinavian park

Scandinavian park Är ett köpcenter i närheten på gränsen mellan Danmark och Tyskland, i staden FlensburgScandinavian Park är inget vanligt shoppingcentrum. Det är mycket mer ett gränslöst shoppingcentrum. Här får du det bästa från Danmark, Tyskland och resten av världen på 2 500 kvm.

När de säger "det bästa" menar de just de bästa produkterna, de bästa erbjudandena och inte minst de bästa öppettiderna. Söndag är som bekant en vilodag och då ska du också ha möjligheten att shoppa i lugn och ro. Därför har de öppet även på helgdagar och söndagar. Öppettiderna är därmed frikostiga där de under vardagarna har öppet mellan 8-22, medan helger 11-20. Scandinavian Park har något för alla. Deras stormarknad vid Flensburg erbjuder en mängd skandinaviska, tyska och internationella specialiteter till låga priser. Från goda viner, färsk frukt och grönt, sprit, elektronik, kosmetika och hushållsartiklar ända till fina erbjudanden från alla parkens butiker – hos Scandinavian park finns allt du vill ha.

Via hemsidan scandinavian-park.com/se kan du även handla online.

Scandinavian parks bakgrund

Scandinavian Park är ett köpcenter med flera olika butiker och därför har de olika historik beroende vilken butik du besöker.

Erbjudanden från Scandinavian park

Scandinavian park har en rad erbjudanden i deras köpcenter. Så här säger de om detta: "Med den kalla årstiden kommer myset och när familjen samlas sprids värmen trots kylan! Så det är bäst att hålla de egna förråden med läckerheter välfyllda. Har du tyska lebkuchen, stollen och pepparnötter så det räcker? Annars får du komma till oss på ScandiPark och fylla kundvagnen med läckra specialiteter från hela världen. Choklad, vingummi eller lakrits – här får gôttegrisar valuta för pengarna. Perfekt för vinterns filmkvällar med barnen! Eller vill du hellre dela en bra bok eller skön musik? Det är anledning nog att ha fin whiskey, rom eller gin i huset. På ScandiPark hittar du en imponerande mängd kvalitetssprit."