Andra användare tittade även på

Hitta Rostedts Livs i din stad

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Rostedts Livs katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i Din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Matbutiker-butiker i Din stad

Intressant att veta om Rostedts Livs ...

Rosteds Livs är en matbutik som finns i Bodafors, söder om Jönköping.

Lär känna Rosteds livs

För Rosteds Livs är personlig service och färska råvaror det viktigaste. De är en av få butiker med manuell kött och
charkdisk med enbart svenska närproducerade produkter av högsta kvalitet. De har ett nära sammarbete med ICA och ses till viss del som en ICA nära butik. ICA nära är en del av Ica AB (Ica-koncernen), som är ett nordiskt ledande detaljhandelsföretag. Kedjan står för omkring hälften av Sveriges dagligvaruhandel. Syftet med ICA Nära är att kunna erbjuda ett sortiment, med ett stort fokus på livsmedel. Ica Nära är oftast lite mindre butiker än de andra butikerna i Ica-familjen. Istället ligger fokus på att det ska vara lätt att kunna ta sig till denna typ av butik, då den precis som namnet säger, ligger nära. Butiken ligger i Bodafors utanför Jönköping och har vardagliga öppettider.

hemsidan rostedslivs.se kan du finna ebjudanden och mer information om butiken.

Rosteds Livs bakgrund

Rosteds Livs grundades 1972. Nu sammarbetar de med ICA nära. Ica-koncernens historia sträcker sig tillbaka till 1917, då den grundades i Västerås. 

ICA-kortet – Sveriges populäraste förmånskort

ICA-kortet är till för den som vill göra vardagen lite enklare och samtidigt få pengar över till annat. Med detta medlemskort får kunden bonuspoäng på alla sina inköp i någon av ICA-butikerna, och utöver detta erbjudanden och rabatter på produkter såväl som resor och konserter. Utöver detta får man också hem tidningen Buffé i brevlådan varje månad!

För den som studerar finns dessutom ICA student! Som medlem får man bland annat erbjudanden på mat, bankkort utan kostnadförsäkringar och tips – allt för att underlätta studietiden.