Veckans reklamblad

Publicerades igår
Öppna katalog

Letar du efter de bästa ICA Nära Rostedts-erbjudandena?

Om du letar efter de största ICA Nära Rostedts-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från ICA Nära Rostedts eller andra butiker i kategorin Matbutiker i din stad. Just nu finns det 1 katalog från ICA Nära Rostedts on Tiendeo. Bläddra i den senaste ICA Nära Rostedts-katalogen "Veckans reklamblad" giltig från 15/08/2022 till 21/08/2022 och börja spara pengar nu!

Hitta ICA Nära Rostedts i din stad

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste ICA Nära Rostedts katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Matbutiker

Privacy Policy

Andra Matbutiker-butiker i din stad

ICA Nära Rostedts, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Rosteds Livs är en matbutik som finns i Bodafors, söder om Jönköping.

Lär känna Rosteds livs

För Rosteds Livs är personlig service och färska råvaror det viktigaste. De är en av få butiker med manuell kött och
charkdisk med enbart svenska närproducerade produkter av högsta kvalitet. De har ett nära sammarbete med ICA och ses till viss del som en ICA nära butik. ICA nära är en del av Ica AB (Ica-koncernen), som är ett nordiskt ledande detaljhandelsföretag. Kedjan står för omkring hälften av Sveriges dagligvaruhandel. Syftet med ICA Nära är att kunna erbjuda ett sortiment, med ett stort fokus på livsmedel. Ica Nära är oftast lite mindre butiker än de andra butikerna i Ica-familjen. Istället ligger fokus på att det ska vara lätt att kunna ta sig till denna typ av butik, då den precis som namnet säger, ligger nära. Butiken ligger i Bodafors utanför Jönköping och har vardagliga öppettider.

hemsidan rostedslivs.se kan du finna ebjudanden och mer information om butiken.

Rosteds Livs bakgrund

Rosteds Livs grundades 1972. Nu sammarbetar de med ICA nära. Ica-koncernens historia sträcker sig tillbaka till 1917, då den grundades i Västerås. 

ICA-kortet – Sveriges populäraste förmånskort

ICA-kortet är till för den som vill göra vardagen lite enklare och samtidigt få pengar över till annat. Med detta medlemskort får kunden bonuspoäng på alla sina inköp i någon av ICA-butikerna, och utöver detta erbjudanden och rabatter på produkter såväl som resor och konserter. Utöver detta får man också hem tidningen Buffé i brevlådan varje månad!

För den som studerar finns dessutom ICA student! Som medlem får man bland annat erbjudanden på mat, bankkort utan kostnadförsäkringar och tips – allt för att underlätta studietiden. 

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona