Reklam

Prisma Mat reklambad

Publicerades igår

Letar du efter de bästa Prisma Skärholmen-erbjudandena?

Om du letar efter de största Prisma Skärholmen-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Prisma Skärholmen eller andra butiker i kategorin Matbutiker i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Prisma Skärholmen on Tiendeo. Bläddra i den senaste Prisma Skärholmen-katalogen "Prisma Mat reklambad" giltig från 05/12/2022 till 11/12/2022 och börja spara pengar nu!

Hitta Prisma Skärholmen i din stad

Andra Matbutiker-butiker

Prisma Skärholmen, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Prisma mat är en matvarubutik som erbjuder säsongsbetonad mat till låga priser.

Lär känna Prisma mat

Prisma mat är en liten butikskedja som erbjuder matvaror som de vill pressa priserna på till att vara så förmåneliga som möjligt för dig som kund. Öppettiderna är generösa för att det ska vara så lättillgängligt för dig som vill fynda bra matvaror, som ska passa. Butiken finns på skärholmen, där de ligger centralt och lättillgängligt. Butiken har fokus på dig som kund. Affärsidén är att erbjuda säsongsanpassade matvaror till ett lågt pris. De ser sig som den naturliga prispressaren i Stockholm. Här kan du köpa varor så som Glassvegetarisk mat, tacos, grönsaker och frukt, såser och frukt, kryddor samt andra populära varor till din matkonsumtion.

Prisma mats bakgrund

Sedan 2009 är prisma mat medlemmar i den fria inköpsorganisationen Den Svenska Matrebellen, en organisation med cirka 70 butiker över hela Sverige. Tillsammans med grossistfamiljen Bergendahl har de kapat ett led i inköpen vilket ger dem unika möjligheter att hålla storbutikspriser i våra lokala butikslägen.

Erbjudanden från Prisma mat

Via Prisma mats egna hemsida prismamat.se kan du finna exempelvis ett stort antal erbjudanden för att kunna göra ditt inköp av mathandeln så billigt som möjligt. Via hemsidan, alternativt via Tiendeo, kan du komma åt deras egna katalog som kommer veckovis. Här hitta du de varor som för veckan har fått sina priser pressade ännu mer. Exempelvis kan det finnas varor som sänkts till tio kronor, eller varor du kan köpa två för, men med sänkt pris. Dessutom kan du lämna in din e-post, så kommer du kunna få denna katalog även via det sättet. Det finns även en funktion där du kan tipsa en vän.

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Prisma Skärholmen katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Matbutiker

Privacy Policy

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona