Tiendeo official website

Reklam

Pekås Erbjudanden

Publicerades idag

Letar du efter de bästa Pekås-erbjudandena?

Om du letar efter de största Pekås-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Pekås eller andra butiker i kategorin Matbutiker i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Pekås on Tiendeo. Bläddra i den senaste Pekås-katalogen "Pekås Erbjudanden" giltig från 20/03/2023 till 26/03/2023 och börja spara pengar nu!

Andra Matbutiker-butiker

  • Logo Willys
  • Logo Lidl
  • Logo ICA Maxi
  • Logo ÖoB
  • Logo City Gross
  • Logo Coop

Pekås, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Pekås är en livsmedelsbutik med låga priser som finns under Coops regi, och är därmed Coops dotterbolag i Värmland

Lär känna Pekås

Pekås är en livsmedelsbutik med låga priser som finns under Coops regi, och är därmed Coops dotterbolag i Värmland. Butikerna har normala och frikostiga öppettider för livsmedelsbutiker, och är därmed öppna mellan klockan 9-20. Butiken finns runtomkring i hela Värmland och därmed i städer så som exempelvis Karlstad, Degerfors, Kil, Torsby, Karlsskoga samt SäfflePrisnivån har varit Pekås starkaste vapen under åren. På 80-talet gjordes flera uppmärksammade prisingrepp på den Värmländska marknaden som positivt påverkade de Värmländska hushållens ekonomi. Pekås kommer som dotterbolag till Coop Värmland att vidareutvecklas och ge de Värmländska hushållen en ökad valfrihet med en lågprisprofil som sedan länge är starkt förankrad i Värmland.

Pekås bakgrund

Redan 1981 startades Pekås lågpriskedja i Värmland av Per-Inge Karlsson med familj. Affärsidén togs från den Tyska lågprisjätten ALDI och kedjan var inledningsvis ansluten till Axfood. I slutet av 1999, tog styrelsen för Coop Värmland beslutet att förvärva den Värmländska lågpriskedjan Pekås. Pekås består av ett flertal butiker i Värmland. Butikerna har skapat ett gott anseende, bra ekonomi och en tydlig prisprofil.

Beställ tårtor med Pekås och Coop

Via Pekås och Coop Värmland kan du beställa goda tårtor från Nästgårds. Du kan både beställa tårtor för fester och smörgåstårtor beroende på tillfälle. Vilket såklart är de flesta då alla tillfällen är ett tillfälle för att äta tårta. Via Pekås hemsida pekas.se kan du klicka dig vidare till att beställa den tårta du är sugen på idag. Vid beställning kan du välja vilken butik du kan hämta den i, samt vilken dag du ska ha den. Betalningen sker sedan i butiken. På så sätt finns alltid den tårta just du är sugen på.

 
bell

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Pekås katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Matbutiker

Privacy Policy