Tiendeo official website

Östenssons reklambad

9 dagar kvar

  Letar du efter de bästa Östenssons-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Östenssons-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Östenssons eller andra butiker i kategorin Matbutiker i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Östenssons on Tiendeo. Bläddra i den senaste Östenssons-katalogen "Östenssons reklambad" giltig från från 9/6 till till 23/6 och börja spara pengar nu!

  Andra Matbutiker-kataloger

  • Logo Willys
  • Logo Lidl
  • Logo ÖoB
  • Logo ICA Maxi
  • Logo DollarStore
  • Logo Hemköp

  Östenssons, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Östenson är en livsmedelsbutik som finns i västra Östergötland, som fokuserar på låga priser.

  Lär känna Östensson

  Bra kvalitet till bra priser, varsågod! När Östensson bestämde sig för att bli bäst i trakten var det naturligt att de tog ansvar för mycket av färskvarorna i deras butiker. Därför har de eget bageri och ett eget kök där de lagar det du vill ha till festen eller till helgmiddagen. Lita på att det du köper är färskt, kontrollerat och smakfullt! Östensson erbjuder livsmedel till låga priser och har ett nära sammarbete med Hemköp, dock är Östensson ändå fristående. Kedjan har nio butiker och finns på platser som exempelvis Motala, vadstena, Linköping, Skänninge och Borensberg. Öppettiderna är frikostiga med vanliga tider för livsmedelsbutiker.

  Östenssons bakgrund

  Östenssons Livs AB grundades 1963 av Gösta Östensson. Idag drivs och ägs företaget av dottern Karina Lindblad och hennes man Håkan Lindblad.

  Östenssons är en fristående livsmedelskedja som du finner i västra Östergötland. Du hittar fyra butiker i Motala, två butiker i Vadstena, en butik i Skänninge, en butik i Borensberg och en i Linköping.

  Utöver butikerna har Östenssons en central tillverkningsenhet i Motala. Här finns ett eget bageri, en egen styckcentral samt ett eget kök. Dessa enheter levererar dagligen produkter till Östenssons butiker.


  Östenssons egna klipmail

  Det finns bra anledningar till att registrera dig till Östenssons egna Klippmail.

  Att få Östenssons klippmail är helt gratis, och det enda du förpliktigar dig att göra är att ta emot Östensons exklusiva erbjudanden, deras inspirerande recept och mycket annat – från Östensson direkt till dig!

  Du kommer få exklusiva erbjudanden. Med jämna mellanrum skickar de ut exklusiva klipp som de har snappat upp från deras leverantörer. Dessa gäller ofta under en begränsad tid och principen, först till kvarn, gäller (om inte annat anges). Du kommer åt klipmailen och hur du registrerar dig genom deras hemsida ostenssons.se/klipmail.