Tiendeo official website

Nelins Erbjudanden

8 dagar kvar

  Letar du efter de bästa Nelins-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Nelins-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Nelins eller andra butiker i kategorin Matbutiker i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Nelins on Tiendeo. Bläddra i den senaste Nelins-katalogen "Nelins Erbjudanden" giltig från från 20/5 till till 3/6 och börja spara pengar nu!

  Hitta Nelins kataloger i din stad

  Andra Matbutiker-kataloger

  • Logo Abbe Market
  • Logo Promo Tiendeo
  • Logo REWE
  • Logo Astrid och aporna
  • Logo Supergott
  • Logo Citti

  Nelins, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Nelins är färskvarubutiken för dig som vill ha kvalitetsvaror till fantastiska priser och en personlig service utöver det vanliga!

  Lär känna Nelins

  Nelins har ambitionen att vara din bästa butik och ditt naturliga val när du ska göra din matinköp.

  På deras hemsida kommer de kontinuerligt att lägga upp veckans annonser och även nya, spännande klippvaror.

  Åsikter och synpunkter välkomnas varmt, så tveka inte att säga vad ni tycker och hur de kan bli bättre.

  Återigen, varmt välkommen önskar Matboden.

  Deras öppettider är vardagliga för en livsmedelsbutik, och finns i UppsalaHemsidan nelins.se ger dig information om kontakuppgifter och veckans erbjudande. Här kan du köpa varor så som Glassvegetarisk mat, tacos, grönsaker och frukt, såser och frukt, kryddor samt andra populära varor till din matkonsumtion.

  Nelins bakgrund

  Företaget startades 1930 av Ernst Daniel Nelin och började som ett Café. Kaffet hette Göta kaffe och låg på Kungsängsgatan 33. Senare startade han frukt och grönsaksaffär i parti och minut på Dragarbrunnsgatan.

  Den 4 november 2010 öppnade man dörrarna till den nya butiken där Nelins ligger i dag på Börjegatan 70. Man byggde nu en ny större lokal på ca 2000 kvm med bl.a maunell delikatessdisk och även ökade ut sortimentet med ca 6-7000 nya artiklar.