I Gott Sällskap #7

27 dagar kvar
Öppna katalog

Letar du efter de bästa Nära dej-erbjudandena?

Om du letar efter de största Nära dej-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Nära dej eller andra butiker i kategorin Matbutiker i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Nära dej on Tiendeo. Bläddra i den senaste Nära dej-katalogen "I Gott Sällskap #7" giltig från 29/08/2022 till 31/10/2022 och börja spara pengar nu!

Andra Matbutiker-butiker

Nära dej, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Nära dej är en butikskedja som just finns nära dig, och erbjuder livsmedel.

Lär känna Nära dej

Nära Dej finns alltid nära kunderna med ett generöst sortiment för den moderna kunden i kombination med bra öppettider och engagerade handlare. Idag finns det ca. 110 butiker över hela landet.  Grundtanken i Nära Dej är: Fria handlare - kombinera mångfald och lokalanpassning med storskalighet och effiktivitet. Samverkan - genom samarbete kan vi hålla en konkurrenskraftig prisbild och skapa tydlighet i marknadföringen. Nära dej är en del av Menigo. De vill öka deras kunders lönsamhet genom konkreta mervärden som leveranssäkerhet, matsäkerhet, butiks- och produktkoncept samt konkurrenskraftiga priser.

Som kund hos Menigo får du personliga relationer med med dem- du får en egen butikskonsulent, innesäljare och stödet från en stark affärspartner. Du tar del av kunskap, kompetens och kundanpassade lösningar. Butikerna har vardagliga öppettider och finns på platser så som Borås, Lund, Gävle och Linköping.

Nära dejs bakgrund

Flera av Menigos Servicehandelskunder hittas på Sveriges landsbygd. För att öka butikernas lönsamhet, i syfte att bidra till en levande landsbygd investerar Menigo med stöd av Europeiska jordbruksfonden under 2018/2019 i en kompetensutbildning för sina handlare. 

Nära dej via Menigo erbjuder digitala tjänster

Via hemsidan menigo.se går det att finna information om digitala tjänster som du kan få med Menigo. Här kommer några exempel. Menigo erbjuder en mängd olika digitala tjänster! De hjälper dig med allt ifrån menyplanering och att handla varor online, till digital inventering och leveransuppdateringar direkt i mobilen. Supersmidigt! På Menigo.se beställer du enkelt och smidigt varor från Menigos sortiment och väljer när du vill få dem levererade. I funktionen Recept & kalkyl hittar du inspirerande recept, och verktyg som hjälper till att skapa lönsamma måltider​. Här kan du enkelt skapa egna recept, menyer och hela matsedlar.

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Nära dej katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Matbutiker

Privacy Policy

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona