Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste MM Sverige katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i Din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Matbutiker-butiker i Din stad

Intressant att veta om MM Sverige ...

MM har ett brett sortiment med basvaror för hemmet till låga priser.

Lär känna MM

Tanken med MM är att de ska ha ett brett sortiment med basvaror för hemmet till låga priser. De ska sälja klipp och partier inom alla varugrupper vilket gör att det alltid är en överraskning att gå in på ett MM varuhus. MM säljer märkesvaror och mindre kända märken, allt till låga priser. De säljer även säsongsvaror – Jul, Påsk, Fritidsäsongen, även kallad för Sommaren. MM bjuder även in kunden till fest = snygga fräscha varuhus med full service från personalen. Detta då de ska göra allt för att kunden ska få mycket, mycket mer för pengarna. Butiken finns på flera ställen i norra Sverige. öppettiderna är vardagliga och butiken finns i Skutskär, Sollefteå och Umeå. Via hemsidan kan du även finna information om varuhuset och deras sortiment.

MMs bakgrund

MM grundades 2010. Idén var att sälja produkter för hemmet till låga priser och att ta tillvara på klipp och partier som finns på marknaden. Många kedjor upphörde med dessa uppköp och för MM var det en lucka på marknaden. För att hålla kostnaderna nere gjorde man inköp av begagnad inredning som reparerades. Allt för att kunna hålla ner priserna ytterligare.

Information på MMs hemsida

hemsidan mmsverige.se kan du finna all form av information du behöver. Här kan du exempelvis hitta nformation om köptrygghet. Hos MM får du köptrygghet med ett lågt pris. Du har rätt att ångra ditt köp, reklamera produkter som är felaktiga och du får också garantier med ditt köp. De erbjuder 1 års garanti på delar av deras sortiment. Första varuhuset öppnades i en av grundarnas affärlokal i Söderfors i Norra Uppland som en testbutik för att se om man kunde få igång en butiksverksamhet. Ganska snabbt insåg man att konceptet funkade och att det var kul att driva handel på egna ben tillsammans med sin personal och man valde att jobba vidare med att starta flera varuhus.