Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från MM Sverige.

Letar du efter de bästa MM Sverige-erbjudandena?

Om du letar efter de största MM Sverige-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från MM Sverige eller andra butiker i kategorin Matbutiker i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från MM Sverige och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Matbutiker, till exempel broschyren Hemköp "Våra bästa erbjudanden för dig" giltig från från 8/7 till till 14/7.

Andra Matbutiker-kataloger

  • Logo Willys
  • Logo Lidl
  • Logo ÖoB
  • Logo ICA Maxi
  • Logo Hemköp
  • Logo DollarStore

MM Sverige, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

MM har ett brett sortiment med basvaror för hemmet till låga priser.

Lär känna MM

Tanken med MM är att de ska ha ett brett sortiment med basvaror för hemmet till låga priser. De ska sälja klipp och partier inom alla varugrupper vilket gör att det alltid är en överraskning att gå in på ett MM varuhus. MM säljer märkesvaror och mindre kända märken, allt till låga priser. De säljer även säsongsvaror – Jul, Påsk, Fritidsäsongen, även kallad för Sommaren. MM bjuder även in kunden till fest = snygga fräscha varuhus med full service från personalen. Detta då de ska göra allt för att kunden ska få mycket, mycket mer för pengarna. Butiken finns på flera ställen i norra Sverige. öppettiderna är vardagliga och butiken finns i Skutskär, Sollefteå och Umeå. Via hemsidan kan du även finna information om varuhuset och deras sortiment.

MMs bakgrund

MM grundades 2010. Idén var att sälja produkter för hemmet till låga priser och att ta tillvara på klipp och partier som finns på marknaden. Många kedjor upphörde med dessa uppköp och för MM var det en lucka på marknaden. För att hålla kostnaderna nere gjorde man inköp av begagnad inredning som reparerades. Allt för att kunna hålla ner priserna ytterligare.

Information på MMs hemsida

hemsidan mmsverige.se kan du finna all form av information du behöver. Här kan du exempelvis hitta nformation om köptrygghet. Hos MM får du köptrygghet med ett lågt pris. Du har rätt att ångra ditt köp, reklamera produkter som är felaktiga och du får också garantier med ditt köp. De erbjuder 1 års garanti på delar av deras sortiment. Första varuhuset öppnades i en av grundarnas affärlokal i Söderfors i Norra Uppland som en testbutik för att se om man kunde få igång en butiksverksamhet. Ganska snabbt insåg man att konceptet funkade och att det var kul att driva handel på egna ben tillsammans med sin personal och man valde att jobba vidare med att starta flera varuhus.