Tiendeo official website

Menigo !

Mer än en månad

  Letar du efter de bästa Menigo-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Menigo-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Menigo eller andra butiker i kategorin Matbutiker i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Menigo on Tiendeo. Bläddra i den senaste Menigo-katalogen "Menigo !" giltig från från 16/4 till till 31/12 och börja spara pengar nu!

  Andra Matbutiker-kataloger

  • Logo Willys
  • Logo Lidl
  • Logo ÖoB
  • Logo ICA Maxi
  • Logo DollarStore
  • Logo Hemköp

  Menigo, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Time erbjuder produkter så som kaffe och mat att ta med sig på vägen.

  Lär känna Time

  Time erbjuder produkter så som kaffe och mat att ta med sig på vägen. Time är en del av Menigo och deras sotiment och service är anpassad för människan i farten. Oavsett om du är ute efter frukost, lunch eller bara en fika. Vill du köpa en tidning, godis eller unna dig en lott så har de det också. I deras butiker finns ett stort utbud av mat som är färdig att ätas direkt. De har korv i olika smaker, fräscha sallader samt varma eller kalla smörgåsar för att nämna några. Öppettiderna är frikostiga och butiken finns exempelvis på platser så som Enskede, Gävle, Göteborg och Karlskrona. De har en stor mängd av varma och kalla drycker i sina butiker. Allt från läsk, juicer och vatten till härligt ångande nybryggt kaffe.

  Times bakgrund

  Time är som sagt en del av Menigo Foodservice.

  Grunden till det som idag är Menigo började byggas i och med att Ica förvärvade familjeföretaget Wickmans i Malmö 1969. Genom åren har företaget växt genom flera förvärv av lokala familjeföretag.

  År 2006 sålde Ica dåvarande Ica Meny till riskkapitalbolaget Nordic Capital. År 2007 ändrades namnet till Menigo Foodservice.


  Times kampanjer

  Som kund hos Time hittar du alltid de stora varumärkena inom godis, snacks, dryck och färdigmat.

  Deras centrala kampanjer sträcker sig över två veckor och består alltid av flera erbjudanden. Du hittar alltid bra erbjudandepå en eller flera godisartiklar, minst en läsk, vatten, öl eller energidryck. 

  Utöver det har de ofta erbjudanden med fryst färdigmat, antingen till priset "två för en" eller tillsammans med en dryck som en meny.

  I Time har de ett utvalt gemensamt sortiment som du hittar i alla butiker, men i din butik hittar du såväl ett lokalt sortiment som lokala erbjudanden. Via hemsidans startsida menigo.se/time hittar du alltid deras nuvarande kampanjer 

  Välkommen in i närmaste Time butik och låt dig inspireras!

   

  Menigo har absorberat återförsäljaren Time