Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från ICA Nära.

Letar du efter de bästa ICA Nära-erbjudandena?

Om du letar efter de största ICA Nära-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från ICA Nära eller andra butiker i kategorin Matbutiker i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från ICA Nära och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Matbutiker, till exempel broschyren ÖoB "ÖoB reklambad" giltig från från 15/4 till till 29/4.

Andra Matbutiker-kataloger

  • Logo Willys
  • Logo Lidl
  • Logo ICA Maxi
  • Logo ÖoB
  • Logo City Gross
  • Logo Coop

ICA Nära, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Ica nära har som mål, precis som de andra Ica-butikerna i kedjan, att göra vardagen lite enklare för dig som kund. Detta med ett brett utbud i butiker nära kundens egna bostad.

Lär känna ICA Nära

ICA nära är en del av Ica AB (Ica-koncernen), som är ett nordiskt ledande detaljhandelsföretag. Kedjan står för omkring hälften av Sveriges dagligvaruhandel. Syftet med ICA Nära är att kunna erbjuda ett sortiment, med ett stort fokus på livsmedel. Ica Nära är oftast lite mindre butiker än de andra butikerna i Ica-familjen. Istället ligger fokus på att det ska vara lätt att kunna ta sig till denna typ av butik, då den precis som namnet säger, ligger nära.

ICA Näras öppettider är mycket generösa och ungefär hälften av alla 2 200 ICA-butiker är ICA Nära. Några av dem är ICA Nära Malmö, ICA Nära Katrineholm och ICA Nära Göteborg

ICA-butikerna har en blandning av populära märken och egna varumärken. Exempel på egna märken är Ica Basic, I love eco och Ica Home. 

 

ICA Näras bakgrund

Ica-koncernens historia sträcker sig tillbaka till 1917, då den grundades i Västerås. Idén byggde på att småhandlare skulle få fortsätta vara egenföretagare, men ändå kunna ta del av de stora företagens fördelar gällande inköp och marknadsföring. 

Ica har haft en stark och snabb expansion, och i början av 2000-talet öppnade man dessutom sin egen bank. Idag finns över 2200 butiker i Sverige, Norge och Baltikum. 

ICA-kortet – Sveriges populäraste förmånskort

ICA-kortet är till för den som vill göra vardagen lite enklare och samtidigt få pengar över till annat. Med detta medlemskort får kunden bonuspoäng på alla sina inköp i någon av ICA-butikerna, och utöver detta erbjudanden och rabatter på produkter såväl som resor och konserter. Utöver detta får man också hem tidningen Buffé i brevlådan varje månad!

För den som studerar finns dessutom ICA student! Som medlem får man bland annat erbjudanden på mat, bankkort utan kostnadförsäkringar och tips – allt för att underlätta studietiden.