ICA Nära Erbjudanden

2 dagar kvar
Öppna katalog

Letar du efter de bästa ICA Nära-erbjudandena?

Om du letar efter de största ICA Nära-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från ICA Nära eller andra butiker i kategorin Matbutiker i din stad. Just nu finns det 1 katalog från ICA Nära on Tiendeo. Bläddra i den senaste ICA Nära-katalogen "ICA Nära Erbjudanden" giltig från 01/08/2022 till 14/08/2022 och börja spara pengar nu!

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste ICA Nära katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Matbutiker

Privacy Policy

Andra Matbutiker-butiker i din stad

ICA Nära, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Ica nära har som mål, precis som de andra Ica-butikerna i kedjan, att göra vardagen lite enklare för dig som kund. Detta med ett brett utbud i butiker nära kundens egna bostad.

Lär känna ICA Nära

ICA nära är en del av Ica AB (Ica-koncernen), som är ett nordiskt ledande detaljhandelsföretag. Kedjan står för omkring hälften av Sveriges dagligvaruhandel. Syftet med ICA Nära är att kunna erbjuda ett sortiment, med ett stort fokus på livsmedel. Ica Nära är oftast lite mindre butiker än de andra butikerna i Ica-familjen. Istället ligger fokus på att det ska vara lätt att kunna ta sig till denna typ av butik, då den precis som namnet säger, ligger nära.

ICA Näras öppettider är mycket generösa och ungefär hälften av alla 2 200 ICA-butiker är ICA Nära. Några av dem är ICA Nära Malmö, ICA Nära Katrineholm och ICA Nära Göteborg

ICA-butikerna har en blandning av populära märken och egna varumärken. Exempel på egna märken är Ica Basic, I love eco och Ica Home. 

 

ICA Näras bakgrund

Ica-koncernens historia sträcker sig tillbaka till 1917, då den grundades i Västerås. Idén byggde på att småhandlare skulle få fortsätta vara egenföretagare, men ändå kunna ta del av de stora företagens fördelar gällande inköp och marknadsföring. 

Ica har haft en stark och snabb expansion, och i början av 2000-talet öppnade man dessutom sin egen bank. Idag finns över 2200 butiker i Sverige, Norge och Baltikum. 

ICA-kortet – Sveriges populäraste förmånskort

ICA-kortet är till för den som vill göra vardagen lite enklare och samtidigt få pengar över till annat. Med detta medlemskort får kunden bonuspoäng på alla sina inköp i någon av ICA-butikerna, och utöver detta erbjudanden och rabatter på produkter såväl som resor och konserter. Utöver detta får man också hem tidningen Buffé i brevlådan varje månad!

För den som studerar finns dessutom ICA student! Som medlem får man bland annat erbjudanden på mat, bankkort utan kostnadförsäkringar och tips – allt för att underlätta studietiden. 

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona