ICA Nära
ICA Nära

ICA Nära - Erbjudanden, reklamblad och rabatter

Hitta ICA Nära i Din stad

Mest populära för Matbutiker

Intressant att veta om ICA Nära ...

ICA Nära

ICA Nära är en matbutik som hör till ICA-Gruppen AB, som är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag. Kännetecknande för Nära-butiker är att de ligger nära kundens bostad eller arbete och har långa öppettider.

ICA Nära öppettider är mycket generösa och ungefär hälften av alla 2 200 ICA-butiker är ICA Nära. Några av dem är ICA Nära MalmöICA Nära Katrineholm och ICA Nära Göteborg.

På sociala medier och på ica.se kan man följa aktuella erbjudanden samt se veckans ICA reklamblad. ICA erbjuder även ett ICA kort som ger medlemmar specialerbjudanden och en egen tidning en gång i månaden, BUFFET.

ICA Nära har ett stort utbud av matvaror med allt från vardagsmat till hela världens delikatesser, men är ofta storleksmässigt mindre än typen Supermarket med mellan 5 000 och 8 000 olika varor.  I butikerna finns säljs flera av ICAs egna märken som till exempel ICA I love eco, ICA Basic och ICA Home.

ICA grundades 1917 av Emil Clemedtson, Erik Karlsson-Kyhlstedt, J. Rudolf Lifwendahl och K. Hakon Swensson.

ICA Nära har flera anställda i hela Sverige. ICA driver även sin verksamhet i Norge, Lettland, Litauen, Estland och Asien.

Butikerna är mycket konsumentvänliga och erbjuder även tjänster som ICA bankICA matkasse och hög personlig service. 

Andra Matbutiker-butiker i Din stad

Ladda ner Tiendeo appen

Följ Tiendeo

Tack vare våra cookies kan vi hela tiden förbättra Tiendeo. Genom att fortsätta surfa godkänner du användningen av dem. Visa information